xxresulxxaykanxx
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar ben konsoldan "say deneme" gibi komutla sunucuya mesaj gitmesini istemıyorum bana boyle bır skript yapıp atabılırmısınız emın olun 2 dknızı alıcaktır ben bılmıyorum
Arkadaşlar ben konsoldan "say deneme" gibi komutla sunucuya mesaj gitmesini istemıyorum bana boyle bır skript yapıp atabılırmısınız emın olun 2 dknızı alıcaktır ben bılmıyorum
?command /say:
[TAB]cancel event
Gibi yapabilirsin ama bunu oyun içerisinde de kullanamazsın.
command /say:
aliases: komut1, komut2, komut3
trigger:
executor isn't a player:
send "Hata!"
stop
İlla mesaj atmasına gerek var mıydı ? Gereksiz yazı eklemek istemedim direk kısa olarak yazdım .?
Kod:command /say: aliases: komut1, komut2, komut3 trigger: executor isn't a player: send "Hata!" stop
İsterse o satırı silebilir? Senin yazdığında hiçbir yerden o komut girilemiyor.İlla mesaj atmasına gerek var mıydı ? Gereksiz yazı eklemek istemedim direk kısa olarak yazdım .
Zaten "executor isn't a player" koşulu var orada Türkçesi "komutu giren oyuncu değilse", bu da demek oluyor ki komut bir oyuncu tarafından girilmemişse..Ek olarak konsol yazmasın demiş oyuncu değil.
Demek İstediğin Galiba Bu /[tab komutları] bunları gizliyecek demi öyleyse bu plugini kullan :Arkadaşlar ben konsoldan "say deneme" gibi komutla sunucuya mesaj gitmesini istemıyorum bana boyle bır skript yapıp atabılırmısınız emın olun 2 dknızı alıcaktır ben bılmıyorum
Ve Eğer Bug Komutları Ve Komutları Engellemek İstiyorsan (Yani /pl /bukkit:me Gibi Komutlar) Bug Kapatma Plugini :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ve İstediğin Komutların Engellenmesi İçin :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.