KONU BITMISTIR

BatuhanKilicYT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar İlk Defa Bu Sitede Paylaşımda Bulunuyorum,Neyse Konuya Geçelim !!!
Sunucumuzda Alımlar Var Bol Bol Alım Yapıcaz İşte Alımlarımız:
2 Rehber , 1 Moderatör , 2 Mimar , 1 Yardımcı , 2 Reklamcı İstiyoruz!
Sonuç Olarak Benle Beraber 9 Yetkilili Ekip Kurmayı Hedefliyoruz!
İşte Form:

ADINIZ:
SOYADINIZ:
YAŞINIZ:
İstediğiniz Alım(ör:rehber):
Bize Biraz Kendinizden Bahsedin:
Bir Yetkili İle Anlaşamazsanız Ne Yaparsınız(Bu Bizim İcin Cok Onemli DikkatliCevaplayın):
Eğer Sizi Seçersek Neler Yapabilirsiniz?:

EVET ARKADAŞLAR FORUMDA BİR SURE ARALIKSIZ AKTİFİM SİZ BU BİLGİLERİ DOLDURUN BEN YANITLIYCAM

DİSCORD: BatuhanKilic5031#7039
[automerge]1528455960[/automerge]
Formu Dolduran Beni Skype Veya Discord eklesin oradan İpi Atarım Ve Mutlaka Cevap Veririm Mesajlara Merak Etmeyin :D

xRektMan

Varsa bi derdin, gel benle konuş derdim.
En iyi cevaplar
0
ADINIZ: Yusuf
SOYADINIZ:GÜMÜŞTEKİN
YAŞINIZ:14
İstediğiniz Alım(ör:rehber):Mimar
Bize Biraz Kendinizden Bahsedin:Alımını istediğim görevle ilgili(Mimarlık) %90 bilgim olmasıyla birlikte serverinize benim de katkım olmasından gurur duyarım..
Bir Yetkili İle Anlaşamazsanız Ne Yaparsınız(Bu Bizim İcin Cok Onemli DikkatliCevaplayın):Aramızda Çözmeye Çalışırım Fakat yinede uzlaşamıyorsak bizden daha yetkili birini arabulucu yaparak sorunu çözeriz Allahın izniyle..
Eğer Sizi Seçersek Neler Yapabilirsiniz?:Dile Benden Ne Dilersen ..:)
Örn;
2018-06-06_01.15.47.png
2018-06-06_15.22.40.png
2018-06-06_02.02.48.png
2018-06-06_15.27.43.png
2018-06-06_15.32.56.png
2018-06-06_01.13.20.png

Son düzenleme:

CACDACACACA

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ADINIZ:Can
SOYADINIZ:Demirbay
YAŞINIZ:13
İstediğiniz Alım(ör:rehber):Builder[Mimar]
Bize Biraz Kendinizden Bahsedin:Ben 3 Yıldır Builderlik İşi Yapıyorum[Ekibimle] ve Bu Yeteneğimi Serverlarda Kullanıyorum.
Bir Yetkili İle Anlaşamazsanız Ne Yaparsınız(Bu Bizim İcin Cok Onemli DikkatliCevaplayın):Benden Ust Yetkılıyse Tartısmayı Aklımdan Bile Gecirmem Ama O Haksızsa Direkmen SS[ScreenShot] Alıp Kurucuyla İletşime Geçerim.Eğer ki Benden Alt Yetkılıyse Ona Bu Yaptıgı Davranıstan Dolayı Onu Uyarıp Affederdim.Haksızsa Yine Aynısı Gibi SS Alıp Size[Kurucuya]Atarım
Eğer Sizi Seçersek Neler Yapabilirsiniz?: Size Aşşağıdaki Gibi Builder,Spawnlar,Arenalar,Evler Yapıcam.

Ekli dosyalar

• 2018-05-02_21.41.47.png
    2018-05-02_21.41.47.png
    395.2 KB · Görüntüleme: 255
  • 2018-05-01_14.34.40.png
    2018-05-01_14.34.40.png
    418.7 KB · Görüntüleme: 259

BatuhanKilicYT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bize Biraz Kendinizden Bahsedin:Alımını istediğim görevle ilgili(Mimarlık) %90 bilgim olmasıyla birlikte serverinize benim de katkım olmasından gurur duyarım..
Bir Yetkili İle Anlaşamazsanız Ne Yaparsınız(Bu Bizim İcin Cok Onemli DikkatliCevaplayın):Aramızda Çözmeye Çalışırım Fakat yinede uzlaşamıyorsak bizden daha yetkili birini arabulucu yaparak sorunu çözeriz Allahın izniyle..
yusuf skype veya discord ekle alırsam ipi ordan atarım

Yezen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ADINIZ:Yezen
SOYADINIZ:İbra-------
YAŞINIZ:15
Bize Biraz Kendinizden Bahsedin:Adım Yezen 15 yaşındayım çoğunlukla yapımı geliştirmek için ders aldım ve artık geliştm (öyle düşünüyorum) genellikle mimar,BaşMimar,UstaMimar olurum.
Bir Yetkili İle Anlaşamazsanız Ne Yaparsınız(Bu Bizim İcin Cok Onemli DikkatliCevaplayın):Bunu üst düzey yetkililere söylerim eğer o haklıysa ondan özür dilerim ve işime devam ederim
Eğer Sizi Seçersek Neler Yapabilirsiniz : Şunlar yaptığım bazı yapılar ;(Birde spawn,market,arena vb.

Ekli dosyalar

• 02jR3JQcQSWfsR1Bh7z9aw.png
    02jR3JQcQSWfsR1Bh7z9aw.png
    112.5 KB · Görüntüleme: 326
  • başka.png
    başka.png
    402.7 KB · Görüntüleme: 365
  • download.png
    download.png
    44.4 KB · Görüntüleme: 380
  • GJTR9NyeRPazbMZQDBKa8g.png
    GJTR9NyeRPazbMZQDBKa8g.png
    73.1 KB · Görüntüleme: 254
  • yapı görseli.png
    yapı görseli.png
    112.2 KB · Görüntüleme: 380
  • W1SZwYwDR9q-HEXusyyM2Q.png
    W1SZwYwDR9q-HEXusyyM2Q.png
    100.3 KB · Görüntüleme: 287

M3RTOND3R

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ADINIZ:Mert
SOYADINIZ:Önder
İstediğiniz Alım(ör:rehber):Rehber
Bize Biraz Kendinizden Bahsedin:Normal Rehberlikten hariç proffesyonel rehberlikle uğraşıyorum toplam 43 serverda rehberlik yaptım zaten bunu beni tanıyıp göreceksiniz...
Bir Yetkili İle Anlaşamazsanız Ne Yaparsınız(Bu Bizim İcin Cok Onemli DikkatliCevaplayın):Eğer Bir Yetkili ile anlaşmazsam O yetkilinin yolundan ilerlemem şikayette bulunabilirim ama o yetkiliyi haklı bulmam hakkımı savunurum her zaman...
Eğer Sizi Seçersek Neler Yapabilirsiniz?: Eğer Beni Seçerseniz oyuncuların serverda mutu huzurlu olmasını sağlarım benim için en önemli olan şeyde bi aile ortamı oluşturmak ve ben bu serverda bunun olucağına inanıyorum...
[automerge]1528458599[/automerge]
Discord:Kaspersky#1685
[automerge]1528459063[/automerge]
Bize Biraz Kendinizden Bahsedin:Normal Rehberlikten hariç proffesyonel rehberlikle uğraşıyorum zaten bunu beni tanıyıp göreceksiniz...
Bir Yetkili İle Anlaşamazsanız Ne Yaparsınız(Bu Bizim İcin Cok Onemli DikkatliCevaplayın):Eğer Bir Yetkili ile anlaşmazsam O yetkilinin yolundan ilerlemem şikayette bulunabilirim ama o yetkiliyi haklı bulmam hakkımı savunurum her zaman...
Eğer Sizi Seçersek Neler Yapabilirsiniz?: Eğer Beni Seçerseniz oyuncuların serverda mutu huzurlu olmasını sağlarım benim için en önemli olan şeyde bi aile ortamı oluşturmak ve ben bu serverda bunun olucağına inanıyorum...

Son düzenleme:

BatuhanKilicYT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bize Biraz Kendinizden Bahsedin:Normal Rehberlikten hariç proffesyonel rehberlikle uğraşıyorum zaten bunu beni tanıyıp göreceksiniz...
[automerge]1528459063[/automerge]

Bu Arada Toplam 43 Serverde Rehberlik yaptım...
skype yada discord ekle en yukarda yazdım bak

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Örn;Ekli dosyayı görüntüle 79477Ekli dosyayı görüntüle 79478Ekli dosyayı görüntüle 79479Ekli dosyayı görüntüle 79480Ekli dosyayı görüntüle 79482Ekli dosyayı görüntüle 79475
bir şey sorucam diğerleri iyi build diğerleri ise rezalet. Çok Fazla ipucu vermişsin alıntı olduğuna dair rezalet olanlar sana ait olduğu kesin !

ErenTr123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ADINIZ:Eren
SOYADINIZ:
İstediğiniz Alım(ör:rehber):Builder/Admin/Başbuilder
Bize Biraz Kendinizden Bahsedin:7 yıldır bu oyunu oynuyorum 15 yaşındayım profesyonel builderim
Bir Yetkili İle Anlaşamazsanız Ne Yaparsınız:Büyük ihtimmalle serverden cıkarım o gun girmem bidahaki gun sakinleşince girerim
Eğer Sizi Seçersek Neler Yapabilirsiniz?:Sizin bileceginiz iş bana verdiginiz gorevleri ve artı olarak oyuncula yardım gibi davranışlar

Ekli dosyalar

• 2018-01-26_19.36.46.png
    2018-01-26_19.36.46.png
    331.2 KB · Görüntüleme: 252
  • 2018-01-19_17.03.10.png
    2018-01-19_17.03.10.png
    472 KB · Görüntüleme: 253

MertcanReyizTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ADINIZ:Mertcan
SOYADINIZ:Öztürk
İstediğiniz Alım(ör:rehber):MODERATÖR
Bize Biraz Kendinizden Bahsedin:Neredeyse 5 senedir farklı serverlerde rehberlik ve modluk yaptım mod olmak istememin sebebi şudur modlukda rehberliğe göre daha fazla deneyimim var eğer alınırsam zaten kendin görürsün:)
Bir Yetkili İle Anlaşamazsanız Ne Yaparsınız(Bu Bizim İcin Cok Onemli DikkatliCevaplayın):Bir yetkili ile anlaşamassam onla anlaşamıyorum diye onun fikrine saygı duymuyacak değilim sadece bu kişiyle aynı yolda ilerlemem eğer benden düşük bir yetkilkiyse ve haksızsa ss alıp sana atarım geri kalanını sana bırakırım
Eğer Sizi Seçersek Neler Yapabilirsiniz?:Serveri oyuncuların seveceği şekilde ilerletmeye çalışırım.Oyuncuların fikirlerine saygı gösteririm.hiçbir oyuncuya haksız yere ban,kick,mute atmam.Yani oyuncuların bu serverde eğlenebilmesi için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışırım

CloreyBT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ADINIZ: Kaan
SOYADINIZ: Öztürk
İstediğiniz Alım(ör:rehber):Mimar.
Bize Biraz Kendinizden Bahsedin: Yaklaşık 6 yıldır bu oyunu oynuyorum ve 5 yıllık bir mimarlık kariyerim vardır.3 farklı sunucuda mimarlık yapmıştım daha önce.
Bir Yetkili İle Anlaşamazsanız Ne Yaparsınız(Bu Bizim İcin Cok Onemli DikkatliCevaplayın): Açıkçası kendisi ile konuşarak olayı çözmeye çalışırım .eğer kendisi ile arama bir mesafe koyarım.
Eğer Sizi Seçersek Neler Yapabilirsiniz?: İlham geldiği ve sunucu ortamına alıştığım sürece elimden şahserler çıkar.

2018-06-08_20.48.26.png
2018-06-08_20.48.38.png
2018-06-08_20.49.05.png