Konu dışı genel Sayılmayan mesajlar

Kayda değer mi, olsa nasıl olur ?

• Destekliyorum

Kullanılan: 3 25.0%
  • olmasa da olur

Kullanılan: 9 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
selam. az önce destek sayfasına söyle bir mesaj gönderdim.
''konu dışı genel/forum oyunları gibi yaptığımız yorumların kayda geçmiyor olması hoş değil Sitede önde gelen üyeler yüksek mesaj puanları ile ön plana ve 'en çok yorum yapan üye' başlığı altında bulunacaktır.zamanını konu dışı genel/forum oyunları gibi başlık altında geçiren üyeler, sıralama şansından mahrum bırakılmış olucaktır.

örnek olarak şu an 1000 mesajım var fakat kayda geçmiş. fakat mesaj sayıma göre rütbem olması gerektiğinin çok altında.''
-------
gerekli cevabı aldım .sizlerinde görüşünüzü almam önerildi. ne dersiniz ?
[anlamayanlar için kabaca ; level atlıycaksınız .( ]

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya nedir şu forumlarda mesaj kasma ve rütbe merakı anlamış değilim henüz. Sitede önde gelen üyeler kısmında olmaya değil, insanlıkta önde gelen üyeler kısmında olmaya özen gösterin. Peki bunu nasıl yapacaksın biliyor musun ? Mesaj kasarak değil... Başkasının yüzünde patlayan tokadı kendin de hissedersen ve edebin üst seviyede olursa insanlıkta önde gelen üyeler kısmına girersin.
Benden sana tavsiye. Gerçek kimliğin gibi sanal kimliğini oluştur, insanlara yardımcı ol, her zaman en iyisi olmaya çabala.
Mesaj kasmaya çalışma. "Zorla" mesaj kasmaya çalışırsan bilmediğin konulara gereksiz mesajlar atacağın aşikar. Bir gün foruma veda konusu açtığın zaman arkandan söylenen söz "gereksiz mesajlar atan biriydi" değil de "Çok iyi bir insandı" olsun.

Unutma, burası bir Minecraft forumu. Her zaman yeni fikirler üret, yeni projeler üret ve bunları hayata geçir ve forumda unutulmayan birisi ol.
Bir şey daha. Bu şekilde yükselişe geçtiğin zaman peşine "ego" adında bir köpek takılacak. O köpek ağzında ego markalı içkisini verecek ve bunu sakın içme. Hedeflerinin yolunda asla pes etme.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uuuu Saçmalık, alırım bir dal.

Kardeşim bu kadar mesaj sayısı çokluğu meraklısıysan modlara söyleyelim benim mesajları sana transfer etsinler, yeter ki saçmalama.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bence hiç gerek yok neden dersen eğer öyle olsaydı kayıt edilseydi saçma sapan konular,
post kasmak için açılan konular gibi şeyler olurdu ve bu hiç iyi olmazdı.
Peki sıralamaya girince ne oluyor eline geçiyor bence böylesi daha iyi.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çok fazla mesajı olan kişilere daha fazla müsamaha gösteren kullanıcılar yok değil.Ancak belirttiğin forumlar zaten Oyun ve Konu Dışı.Konu Dışı'nda veya Forum Oyunları 'nda daha çok gereksiz mesaj yazılıyor ve sohbet ortamı oluştuğu için çok fazla mesaj kasabiliyorsunuz.Ayırca fazla mesajın olunca bir şey mi olacak ? Hayır.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Çok fazla mesajı olan kişilere daha fazla müsamaha gösteren kullanıcılar yok değil.Ancak belirttiğin forumlar zaten Oyun ve Konu Dışı.Konu Dışı'nda veya Forum Oyunları 'nda daha çok gereksiz mesaj yazılıyor ve sohbet ortamı oluştuğu için çok fazla mesaj kasabiliyorsunuz.Ayırca fazla mesajın olunca bir şey mi olacak ? Hayır.
Bende senin gibi düşünüyorum haklısın.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi' ara fazla mesajı olan, forumda çoğunluğun tanıdığı kişileri banlamayan yetkililer vardı..

Sent from my iPhone using Tapatalk

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesajları okudum da şöyle bir cevap vereyim topluca ;
Öncelikle @Rayandu bir soluklan, Herhangi bir mesaj kasma beğeni toplama hevesinde değilim kesinlikle.Hiçbir zaman mesaj toplamak için söylemeyeceğim şeyler yazmadım ben. beni bu forumda nasıl tanıdıysanız, gerçek hayatta da oyum. İlerde veda konusu açarsam arkamdan laf atıp tutanlar kendi art niyetleri ve yanlış yaklaşımları yüzünden beni beğenmeyenlerden oluşucak. boş yere hararet yapmışsın. Bahsettiğim 'yanlış yaklaşım' tam olarak ta bu oluyor işte.
@Mr_TeneKe ah, komikleşme lütfen. sana profil hesabımı vereyim otur yerine. Kendi amaçlarınız aklınıza oturmuş ki benim düşüncelerimle kendi düşünceleriniz üzerinden yorum yapıyorsunuz. Bu konuya gelip saçmalayana dek aklımda mesaj sayımla ilgili hiçbir problem yoktu. ki hala yok. görünen o ki senin aklında yatan bu. Üzgünüm ama ben sadece bir tavsiyede bulundum.Senin saçma anlayış tarzın böyle bir bakış açısı çıkarıyor demek ki.
@Neria gerekli cevabı aldığımı belirtmiştim. Hayır, mesaj sayım çok olunca bir şey olucağı yok. tavsiyem konusundaki fikirleri merak ettiğimden konuyu açtım.
@faketaxidriver öyle bir niyetim yok :) Sanırım bu yorumu hepiniz üzerinden yapıcağım. Kendi aklınızda ne yaşıyorsunuz bilmiyorum ama okuduklarınız üzerinden yorum yapın. yukarda mesaj sayımın kabarmasını istediğimi belirtmedim. Var olan 'önde gelen üyeler' kısmında fark ettiğim bir küsur/eksikliği dile getirdim. belkide problem yoktur bilmiyorum. Sizinde fikirlerinizi almak istemiştim.Bu kadar boş kafayla yaklaşıcağınızı bilsem konuyu özelde bırakırdım..
yorumunu üslubuyla dile getiren @Anjo_TR ye 'bence' üzerinden konuştuğu için teşekkürler.

Son düzenleme:
En iyi cevaplar
0
Mesajları okudum da şöyle bir cevap vereyim topluca ;
Öncelikle @Rayandu bir soluklan, Herhangi bir mesaj kasma beğeni toplama hevesinde değilim kesinlikle.Hiçbir zaman mesaj toplamak için söylemeyeceğim şeyler yazmadım ben. beni bu forumda nasıl tanıdıysanız, gerçek hayatta da oyum. İlerde veda konusu açarsam arkamdan laf atıp tutanlar kendi art niyetleri ve yanlış yaklaşımları yüzünden beni beğenmeyenlerden oluşucak. boş yere hararet yapmışsın. Bahsettiğim 'yanlış yaklaşım' tam olarak ta bu oluyor işte.
@Mr_TeneKe ah, komikleşme lütfen. sana profil hesabımı vereyim otur yerine. Kendi amaçlarınız aklınıza oturmuş ki benim düşüncelerimle kendi düşünceleriniz üzerinden yorum yapıyorsunuz. Bu konuya gelip saçmalayana dek aklımda mesaj sayımla ilgili hiçbir problem yoktu. ki hala yok. görünen o ki senin aklında yatan bu. Üzgünüm ama ben sadece bir tavsiyede bulundum.Senin saçma anlayış tarzın böyle bir bakış açısı çıkarıyor demek ki.
@Neria gerekli cevabı aldığımı belirtmiştim. Hayır, mesaj sayım çok olunca bir şey olucağı yok. tavsiyem konusundaki fikirleri merak ettiğimden konuyu açtım.
@faketaxidriver öyle bir niyetim yok :) Sanırım bu yorumu hepiniz üzerinden yapıcağım. Kendi aklınızda ne yaşıyorsunuz bilmiyorum ama okuduklarınız üzerinden yorum yapın. yukarda mesaj sayımın kabarmasını istediğimi belirtmedim. Var olan 'önde gelen üyeler' kısmında fark ettiğim bir küsur/eksikliği dile getirdim. belkide problem yoktur bilmiyorum. Sizinde fikirlerinizi almak istemiştim.Bu kadar boş kafayla yaklaşıcağınızı bilsem konuyu özelde bırakırdım..
yorumunu üslubuyla dile getiren @Anjo_TR ye 'bence' üzerinden konuştuğu için teşekkürler.
öyle bir niyetim yok :) dan sonrasını okumadım