mrbobaking
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
O kadar konu açılıyor, bazıları ciddi, bazıları değil. Neden sadece bir tane var sabit?
Sabitlenen konuya bakarsak konu forumdaki insanlara bilgi veriyor ve bilinçlendiriyor.
Bu neden ile sabitlenmesi normal.
benim sorum neden başka yok?Her bölüm'ün sabit konularında bilgi ve kurallar geçer yanı onlar bölüm'ün bi parçası
Bunu forumdaki yetkili kişilere sormak lazım.benim sorum neden başka yok?
Mesela geçen gün Avrupa'nın naçizane güzel ülkelerinden Fransa'ya yaptığım birkaç haftalık iş seyahatimde deneyimlediğim olayı anlattığım bir konum vardı. O konu sabitlenebilir diye düşünüyorum.Konu dışı-genel bölümünde bulunan ne tür bir konuyu sabitlemeyi düşünüyorsun? (Şu anda açılan konuların içeriklerini göz önüne alarak yorum yapın.)
Mesela geçen gün Avrupa'nın naçizane güzel ülkelerinden Fransa'ya yaptığım birkaç haftalık iş seyahatimde deneyimlediğim olayı anlattığım bir konum vardı. O konu sabitlenebilir diye düşünüyorum.
İş ? Hayırdır firman mı varMesela geçen gün Avrupa'nın naçizane güzel ülkelerinden Fransa'ya yaptığım birkaç haftalık iş seyahatimde deneyimlediğim olayı anlattığım bir konum vardı. O konu sabitlenebilir diye düşünüyorum.
Evet. Avrupa'ya hıyar ihraç ediyorum. @adenzu54 (Olm adenzuyu satıyomuşum gibi oldu.)İş ? Hayırdır firman mı var![]()
prdn görmemişim.O zaten sabitlendi ya, kör müsün nesin?
Şaka yapıyorsun ? Evet şaka yapıyorsun.Evet. Avrupa'ya hıyar ihraç ediyorum. @adenzu54 (Olm adenzuyu satıyomuşum gibi oldu.)
prdn görmemişim.