alihancrmn
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
KONU İPTAL EDİLMİŞTİR!
YENİ KONU AÇILMIŞTIR
YENİ KONU AÇILMIŞTIR
Son düzenleme:
Yaptığın En Az 2 Fotoğrafı Atman Gerek. Böyle Seçemem.KATILMAK İÇİN
Ad: Mert
Soyad:Yıldız
Facebook (Zorunlu Değil):
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun:5
Kaç Yıldır Buildersin:4
Profesyonel Builderlerle Takılıyor Musun:EVET
Yaptığın Yapılar Genelde Modern Mi Mediavel Mi:2 SİDE
Yaptığın 2 Farklı Yapının ResmiKYPE DEN ATARIM
Günlük Kaç Saat OnlinesinABAH 9 DAN 3 KADAR
Neden Aramızda Olmalısın: YUKSELİRİZ
Kendini Bize Anlat: YAKIŞIKLI
Başvuru Formun Doldurabildiğiniz Yerleri Doldurup Mesaj Atarsanız Daha İyi İlgilenebilirimMerhaba,
Build hakkında başarılı değilim hatta hiç başarılı değilim,aklımda efsanevi fikirler kuruyorum fakat hayata geçiremiyorum bu aşamayı sizin ekibiniz ile birlikte atlatıp ekibinize builder olarak katılmak isterim.
İletişim olarak ;
En Az 2 Fotoğraf Görmem Gerek. Fotoğrafı Atana Kadar Başvurunuz Beklemeye Alındı.Kardeşim Benm Yapdığım Bi Eser Olmadığı İçin Beni Deneme Builder Yaparmısın Lütfen
Ad:Kemal
Soyademir
Facebook (Zorunlu Değil)kype Verdiğim İçin Face Vermicem
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun:2 Yıl
Kaç Yıldır Buildersin:4 ay
Profesyonel Builderlerle Takılıyor Musun:Hayır
Yaptığın Yapılar Genelde Modern Mi Mediavel Mi: Belli Olmaz
Yaptığın 2 Farklı Yapının Resmi:Yok
Günlük Kaç Saat Onlinesin:Belli Olmaz Ama Genellikle 7/24
Neden Aramızda Olmalısın:Buildim İyidir
Kendini Bize Anlat:Biraz Sinirliyimdir Ama Beni Kızdırmazlarsa Oyuncularla İyi Anlaşırım
kardeşim işde bnde eser olmadığı için beni deneme builder yaparmısın diyomBaşvuru Formun Doldurabildiğiniz Yerleri Doldurup Mesaj Atarsanız Daha İyi İlgilenebilirim
En Az 2 Fotoğraf Görmem Gerek. Fotoğrafı Atana Kadar Başvurunuz Beklemeye Alındı.
Elimde Server Yok Herkes Yaptığı Bir Mapı Dosya Olarak Gönderecek Skypeden Onları İnceleyeceğim Ve Uygun İnsanları Seçeceğim. İstersen Map Yapımına Başla.kardeşim işde bnde eser olmadığı için beni deneme builder yaparmısın diyom![]()
tm başlıyorum o zmn yapıma ama ne serveri olacak ona göre yapamElimde Server Yok Herkes Yaptığı Bir Mapı Dosya Olarak Gönderecek Skypeden Onları İnceleyeceğim Ve Uygun İnsanları Seçeceğim. İstersen Map Yapımına Başla.
Bu Arada ''Kardeşim'' Terimini Kullanmazsan Sevinirim.
Veya Singleplayer Modunda Küçük Ama Etkileyici 1-2 Yapı Yaparsan Alınma İhtimalin Yükselir.
Bir server üzerine yapmaya başlamayın şimdi. 1 Modern 1 De Mediavel Yapı Yapın.tm başlıyorum o zmn yapıma ama ne serveri olacak ona göre yapam