Konu Kapan Pls :S

EminG

Em El Ci Pıro Oğ may Gat !
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Hangi Pluginin Yaptığını Çözemesemde Sunucumdaki Her 5 Oyuncudan 3'ü Ölümsüz Oluyor ,Lavda Ölmüyor, Yüksekten Düşünce Ölmüyor Ve Milleti Ölümsüz Bir Şekilde Keserek Sunucunun Altını Üstüne Getiriyor.

Kısacası Bu Sorunu Nasıl Düzeltirim ?

Plugin Listesi:
AlphaChest, AntiJoinBot, Authme, CompatNoCheatPlus, CombatLog, Essentials, EssentialsAntiBUild,EssentialsChat, EssentialsGroupManager,EssentialsProtect, EssentialsSpawn, FarmProtect, GlobalMarket, GodPowers, GriefPrevention, iConomy, Jobs, LetitRain, Lockette, MultiverseCore, MyCommand, NoCheatPlus, PlayerHeads, ProtocolLib, TreeAsist, UnioAntiCrash, Vault, WorldEdit, WorldGuard.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials Adlı Pluginlerden Kaynaklanıyor Olabilir veya Hile Açmışta Olabilirler.[DOUBLEPOST=1433801643,1433801613][/DOUBLEPOST]Yada GriefPreventiondan da Kaynaklanıyor Olabilir.Bunlar En Buglu Pluginler.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim düşüncem Essentials god mode yada godpowers plugini. Tabi log dosyalarını atarsa daha kesin bişiler de söyleyebilirim.

EminG

Em El Ci Pıro Oğ may Gat !
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Sorunun GriefPrevention'da olduğunu fark ettim çünkü onu silince sorun gidiyor. Ancak ben griefprevention u silmek istemiyorum fakat da config in içinde bunu düzeltmenin bir yolunu bulamadım lütfen yardım

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Sorunun GriefPrevention'da olduğunu fark ettim çünkü onu silince sorun gidiyor. Ancak ben griefprevention u silmek istemiyorum fakat da config in içinde bunu düzeltmenin bir yolunu bulamadım lütfen yardım
GriefPrevention ' un eski sürümünü mü kullanıyorsunuz ?