Konu kapanabilir.

Sunucu sizce nasıl olucak ?

• Gayet hoş ve güzel olucak diye düşünüyorum.

• Bence kötü bir fikir daha iyi düşünmelisiniz.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

AleXa_FTW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba, Skype adresinizi öğrenebilirmiyim ?
(başvuru yapacak olcan arkadaşlarımıza başarılar dilerim)

wernawerf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhabalar baska alımınız varsa olabılırım plugıner olabılırım moderator admin skaype: wernawer offical

JoeyVianyG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhabalar baska alımınız varsa olabılırım plugıner olabılırım moderator admin skaype: wernawer offical

Bunlardan başka alımımız yoktur, zaten bilgili kişilere alım yapıyoruz gelişi güzel alım değil sonuçta 2015'in ilk 30'una giren bir sunucu bu.

JoeyVianyG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız;Enes Azad
Yaşınız(+16);17
Skype veya Telefon Numaranız;[email protected]
Mimarinize ait resimler(herkes buradan atacak);
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
,
,
,

Üzgünüm fakat fotoğraflarda bakılarak yapılmış gözüküyor yada ben öyle düşünüyorum, kusuruma bakmayın fakat sizi yeterli bulmadığımdan dolayı ekibe dahil edemem, ginede katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum iyi oyunlar dilerim.

WheeZeTR

Live together, die alone.
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm fakat fotoğraflarda bakılarak yapılmış gözüküyor yada ben öyle düşünüyorum, kusuruma bakmayın fakat sizi yeterli bulmadığımdan dolayı ekibe dahil edemem, ginede katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum iyi oyunlar dilerim.
Teşekkürler.Size başarılar diliyorum.

JoeyVianyG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alım; AKTIF | Alımlar aktif'dir arkadaşlar başvuru yapacak kişiler yorum kısımına formunu göndersin.En yakın zamanda cevap verilecektir.

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız; Yusuf ŞEN

Yaşınız(+18); 16

Skype veya Telefon Numaranız; randy1gg

Scriptinize ait örnek resimler veya tanıtımlı videolar; Aphelion'daki tüm sistemler (birkaç istisna var.) tarafımca kodlandı. Göz atmak için → tıklayın.

Daha önce yer aldığınız sunucuların adları; GameOfTurk(Yönetici), AphelionMC (Kendim açtım.)

Eklemek istediklerim:

+18 yaş gerektiğini belirtmişsiniz fakat 18 yaşın üstünde olup skriptle ilgilenen az sayıda insan var. O yüzden yaşımı çok dert edeceğinizi düşünmüyorum, teşekkürler.

JoeyVianyG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız; Yusuf ŞEN

Yaşınız(+18); 16

Skype veya Telefon Numaranız; randy1gg

Scriptinize ait örnek resimler veya tanıtımlı videolar; Aphelion'daki tüm sistemler (birkaç istisna var.) tarafımca kodlandı. Göz atmak için → tıklayın.

Daha önce yer aldığınız sunucuların adları; GameOfTurk(Yönetici), AphelionMC (Kendim açtım.)

Eklemek istediklerim:

+18 yaş gerektiğini belirtmişsiniz fakat 18 yaşın üstünde olup skriptle ilgilenen az sayıda insan var. O yüzden yaşımı çok dert edeceğinizi düşünmüyorum, teşekkürler.

Ekipteki diğer kurucuyada danıştıktan sonra size DM'den döneceğim, ben sizi onaylıyorum ortağıma danışıp size döneceğiz iyi günler.

Alım; AKTIF | Alımlar aktif'dir arkadaşlar başvuru yapacak kişiler yorum kısımına formunu göndersin.En yakın zamanda cevap verilecektir.

Sunucu için gerekli kişiler topanılmıştır ve iletişime geçilmiştir, 3 gün içerisinde geri dönmeyenler için yeniden alım düzenlenilecektir.Sunucumuz açıldığında hepinizi bekliyoruz iyi günler ve iyi oyunlar dileriz.

JoeyVianyG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bana mesaj olarak bir bilgi gelmedi yani alınmadım sanırım?

Kusuruma bakma dostum yeterli bulamadık iyisin fakat global sunucu olduğundan bize profesyonel kişiler gerekiyor profesyonel değilsin demiyoruz sadece bizim gözümüzde profesyonel değilsin ortağım ile ben kodlayacağız mimarlarda özel olarak ayarlandığından alıma gerek duymadık.İleride Moderatör ve diğer alımları yapabiliriz kolay gelsin iyi oyunlar.