Daha önce bir parkur haritası yapmadık,ancak spawn geliştirilebilir.Çok beğenmedim ama yine de iyi.
Daha önce bir parkur haritası yapmadık,ancak spawn geliştirilebilir.
Uzun zamandır denediğim bir şey ekibimiz yaklaşık 14-15 kişi ancak bunun 4-5i iyi mimari yapıyor,diğerleride orta-kötü düzeyde.Benim mimarim iyidir,iyi build yaparım ancak bu fotoğraflarda kötü görünüyor olabilir çünkü bir parkur yapıyoruz ve ilk defa bir parkur haritası üzerinde çalışıyoruz belirttiğim gibi.Mimarinizi daha da geliştirip ekip kurmayı deniyebilirsiniz.
Başka bir ekiple birleşmeyi düşünüyoruz,zaten o zamanda büyük ihtimalle ismi değişecektir.Takım Kurmak Için Fazla Erken Değilmi ?
Son Günlerde Gördüğün Gibi BT'ler Çoğaldı. O Yüzden Sende Açmak Yerine Birine Girebilirsin Hem Buildin Gelişirdi..Başka bir ekiple birleşmeyi düşünüyoruz,zaten o zamanda büyük ihtimalle ismi değişecektir.
Birkaç büyük ekibe başvuru yaptım,hepsi kabul etti ancak ekip dağılmışken bu başvuruları yapmıştım.İnternetimizde olan bir sorundan dolayı 1-1.5 hafta kadar internetimiz arızalıydı ve bundan dolayı ekiplere gerekli ilgiliyi gösteremedim.Ama sonuçtan memnunum.Son Günlerde Gördüğün Gibi BT'ler Çoğaldı. O Yüzden Sende Açmak Yerine Birine Girebilirsin Hem Buildin Gelişirdi..
Ne olacak,birçok bu tarz konu var ilgi olsun daha çok kişiye hitap etsin maksadımız.Niye bittiğinde açmak yerine böyle eksik konu açıyorsunuz ki?
Siz yeni bir oyun yapmıyorsunuz ya da yazılım üretmiyorsunuz yaptığınız şey bir harita. İnsanlar öyle büyük heycanlarla beklentilere düşmüyor. Bu yüzden diyorum; haritanız bittiğinde yeni bir konu açarsınız hem kirlilik olmaz hem insanları ve kendinizi uğraştırmazsınız. Şimdi haritanız tamamlanınca burada ki resimler dahil ekstradan bir kaç şey eklenmiş yeni bir konu açacaksınız. Hiç gerek yok bu kadar konu açmaya bir tane açın kısa ve öz açın.Ne olacak,birçok bu tarz konu var ilgi olsun daha çok kişiye hitap etsin maksadımız.