Konu kapandı.

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mimarinizi daha da geliştirip ekip kurmayı deniyebilirsiniz.
Uzun zamandır denediğim bir şey ekibimiz yaklaşık 14-15 kişi ancak bunun 4-5i iyi mimari yapıyor,diğerleride orta-kötü düzeyde.Benim mimarim iyidir,iyi build yaparım ancak bu fotoğraflarda kötü görünüyor olabilir çünkü bir parkur yapıyoruz ve ilk defa bir parkur haritası üzerinde çalışıyoruz belirttiğim gibi.

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son Günlerde Gördüğün Gibi BT'ler Çoğaldı. O Yüzden Sende Açmak Yerine Birine Girebilirsin Hem Buildin Gelişirdi..
Birkaç büyük ekibe başvuru yaptım,hepsi kabul etti ancak ekip dağılmışken bu başvuruları yapmıştım.İnternetimizde olan bir sorundan dolayı 1-1.5 hafta kadar internetimiz arızalıydı ve bundan dolayı ekiplere gerekli ilgiliyi gösteremedim.Ama sonuçtan memnunum.

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Dostum kusura bakma ama ilk kez parkur haritası üzerinde çalıştığın çok belli.

DöşüKıllı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ne olacak,birçok bu tarz konu var ilgi olsun daha çok kişiye hitap etsin maksadımız.
Siz yeni bir oyun yapmıyorsunuz ya da yazılım üretmiyorsunuz yaptığınız şey bir harita. İnsanlar öyle büyük heycanlarla beklentilere düşmüyor. Bu yüzden diyorum; haritanız bittiğinde yeni bir konu açarsınız hem kirlilik olmaz hem insanları ve kendinizi uğraştırmazsınız. Şimdi haritanız tamamlanınca burada ki resimler dahil ekstradan bir kaç şey eklenmiş yeni bir konu açacaksınız. Hiç gerek yok bu kadar konu açmaya bir tane açın kısa ve öz açın.