Konu Kapansın. Yeni Konu Açacağım.

CaptainNoma

Marangoz
En iyi cevaplar
0
böyle bir server açılırsa cidden süper olur ya <3 ama crackli olursa olucak sorunlar:küfür,grief(çok fazla sorun var yazmaya üşendim :/)

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yoo şu an dersteyim[dershane] 1saat sonra felan eve geçicem ve modpackı hemen yapmaya başlıyacam. Vazgeçmek yok.!

CaptainNoma

Marangoz
En iyi cevaplar
0
nezamana açılır builder felan gerekirse elimden geldiğince yardım edebilirim :)[DOUBLEPOST=1415472940,1415472889][/DOUBLEPOST]istersen flans modunun eklentilerini paket haline getirebilirim modern weapons felan eğlenceli olur :)

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modlardan Çok İyi Anlayan Kişiler Lazım Bana Modpackın İlk Adımlarını şu an Tam Bu Dakikada Atmış Bulunuyorum. Araba,Silah,Kıyafet Modları Hazır DEDİĞİM Gibi Moddan Çok İyi Anlıyorsanız Bana Özelden Mesaj Atın @Cobra_HD Özelliklede Sen. ^,^

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Modlardan Çok İyi Anlayan Kişiler Lazım Bana Modpackın İlk Adımlarını şu an Tam Bu Dakikada Atmış Bulunuyorum. Araba,Silah,Kıyafet Modları Hazır DEDİĞİM Gibi Moddan Çok İyi Anlıyorsanız Bana Özelden Mesaj Atın @Cobra_HD Özelliklede Sen. ^,^

Telefondayım şu an bilgisayara geçince bakarız

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi Basklarına Vedim[DOUBLEPOST=1415637758,1415637701][/DOUBLEPOST]
Post Kasmak Yasak mı
Evet.! Konu benim şimdik defolup git. Bahsettiğin sunucu pluginli+premıum premıumu olmayanlar napıcak ve birdaha konu içeriğini incelemeden mesaj atma modlu diyoruz. PLUGİNLİ DEĞİL.!

CaptainNoma

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evet.! Konu benim şimdik defolup git. Bahsettiğin sunucu pluginli+premıum premıumu olmayanlar napıcak ve birdaha konu içeriğini incelemeden mesaj atma modlu diyoruz. PLUGİNLİ DEĞİL.!
verdiği server gta swsi bile diğil 2 gündür boşuna beni uğraştırdı tek amacı post kasmak :/