AdanaliHuahwiHasPvP
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
konu kapansın
Son düzenleme:
Yanıtınız İçin Teşekkürler. En Kısa Sürede AntiHile Gelecektir (PLUGİN ARANIYOR) Duvarlarıda Değiştireceğim.Sunucu güzel. Fakat geliştirilmesi gerek. En basitinden iyi bir antihile getirilebilir. Ve harita duvarları değiştirebilir. Gözüm kanadı. Onun dışında her şey güzel. Başarılar.
DeneyeceğimBirde sunucu makinenizi taşıyabiliyorsanız İstanbul lokasyona taşıyın. Ping en az 110. Diğer sunucularda böyle bir sorun yok.
antihack plugini indirdim , ama damagelerde sorun çıkartıyor elinde güzel bir hile koruma plugini varsa verebilirmisin veya satabilirmsin?Sunucu güzel. Fakat geliştirilmesi gerek. En basitinden iyi bir antihile getirilebilir. Ve harita duvarları değiştirebilir. Gözüm kanadı. Onun dışında her şey güzel. Başarılar.
Dostum builderimiz hazır en kısa sürede map'i degistirecez önerin için teşekkürlerbuildleri geliştirmeniz dileği ile
buildleri geliştirme dileği ile. kolay gelsin
Sadece SurvivalGames Maplerinden Alıntı Yaptık Diğer Yapılar BizimMapta Alıntılar Var Ciddi Anlamda Gelişmesi Lazım
sizin ise yinede ciddi anlamda gelişmeniz gerekSadece SurvivalGames Maplerinden Alınıt Yaptık Diğer Yapılar Bizim
dostum en kısa sürede yeni map yapılacak tesekkürler.sizin ise yinede ciddi anlamda gelişmeniz gerek