KONU KAPANSIN !

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Hello,welcome! And I must say that your english is bad.

Foruma hoşgeldin :şapka:
Allah sana ve senin gibilere sabır ve güç versin.

xXultimate1971Xx

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Buda bir şey mi ? Sen hiç serçe parmağını masanın kenarına vurdun mu ?

Bu yeni nesilde çok narin oldu be.
çok narin old uha?
babası annesini 3 yıl boyunca aldatıyo annesi hasta belki ölücek (ALLAH göstermesin) çocuk hasta (Allah Şifa versin) hala narin diyosun ve masa kenarına vurdunmu diyosun herkes "bizim" kadar şanşlı değil belirtmek isterim

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
çok narin old uha?
babası annesini 3 yıl boyunca aldatıyo annesi hasta belki ölücek (ALLAH göstermesin) çocuk hasta (Allah Şifa versin) hala narin diyosun ve masa kenarına vurdunmu diyosun herkes "bizim" kadar şanşlı değil belirtmek isterim
İnternetde görülen her şeye inanma.

Bu yeni nesilde çok saf oldu he.

• Beğen
Reactions: DIO

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
krdş benm 50 farklı annem 2012303210 farklı babam var ne dyn sn
hoşgeldin

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
İnternetde görülen her şeye inanma.

Bu yeni nesilde çok saf oldu he.
İnternette görülen her şeye inanılmaz. Ama bu arkadaş ya doğru söylüyor ya da yalan söylüyor. Durumu kötü. Yalan söylese de söylemese de saygı göstermen zorunlu. Aynı şey senin başına gelse ne yapıcaksın ?
Yalan mı değil mi bilinmiyor fakat gene de böyle şeylere saygı göstermek insanlıktır. Yalansa yalan olduğu nasıl olsa ortaya çıkar o zaman tuğla atmak istiyorsan da atarsın.

Eğer devam ediceksen kendi mesajını rapor ederek sil. Başka yerde böyle konuşursun.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
İnternette görülen her şeye inanılmaz. Ama bu arkadaş ya doğru söylüyor ya da yalan söylüyor. Durumu kötü. Yalan söylese de söylemese de saygı göstermen zorunlu. Aynı şey senin başına gelse ne yapıcaksın ?
Yalan mı değil mi bilinmiyor fakat gene de böyle şeylere saygı göstermek insanlıktır. Yalansa yalan olduğu nasıl olsa ortaya çıkar o zaman tuğla atmak istiyorsan da atarsın.

Eğer devam ediceksen kendi mesajını rapor ederek sil. Başka yerde böyle konuşursun.
Gelmediğini nereden biliyorsun ?

İnsanın hayatında yaşanan içli dışlı durumları bu şekilde internete yazıp ardından gülücükler saçması ne kadar normal ?
Ayrıca kardeşimin üyelik tarihi 2016, tanışma konusunu 1 sene sonra açıyor.
Hani ilgi çekmek istediği başından çok belli.

Şimdi buraya gelip 'Yok başına gelmiştir' , 'Yok dalga geçiyosun' diyip süper dadılık yapmaktansa çocuğa istediği ilgiyi vermek daha doğru olur diye düşünüyorum.

Tartışmadan kaçmak için insanları rapor etmek ile uyarmamalısın.Burası bir forum.Skript paylaşımından sonra en çok olması gereken şey tartışma.
Madem ki böyle düşünüyorsun, savun düşünceni.

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Gelmediğini nereden biliyorsun ?

İnsanın hayatında yaşanan içli dışlı durumları bu şekilde internete yazıp ardından gülücükler saçması ne kadar normal ?
Ayrıca kardeşimin üyelik tarihi 2016, tanışma konusunu 1 sene sonra açıyor.
Hani ilgi çekmek istediği başından çok belli.

Şimdi buraya gelip 'Yok başına gelmiştir' , 'Yok dalga geçiyosun' diyip süper dadılık yapmaktansa çocuğa istediği ilgiyi vermek daha doğru olur diye düşünüyorum.

Tartışmadan kaçmak için insanları rapor etmek ile uyarmamalısın.Burası bir forum.Skript paylaşımından sonra en çok olması gereken şey tartışma.
Madem ki böyle düşünüyorsun, savun düşünceni.
Tartışmadan kaçmak için seni rapor ederim diye uyarmıyorum ve eğer tartışmadan kaçmak için rapor edeceğimi söylediğim bir mesaj bulursan bana da at bende merak ediyorum. 'EĞER' devam ediceksen 'KENDİN' mesajlarını rapor ederek sil demişim. Kendim rapor edebilirim zaten ama sana bence kendin rapor et demek istemişim.

çocuğa istediği ilgiyi vermek daha doğru olur diye düşünüyorum.
İstediği ilgiyi ben verdim zaten. Daha farklı ilgilere gerek yok.

Eğer inanmıyorsan düşünceni dalga geçerek belirtmene gerek yok.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Tartışmadan kaçmak için seni rapor ederim diye uyarmıyorum ve eğer tartışmadan kaçmak için rapor edeceğimi söylediğim bir mesaj bulursan bana da at bende merak ediyorum. 'EĞER' devam ediceksen 'KENDİN' mesajlarını rapor ederek sil demişim. Kendim rapor edebilirim zaten ama sana bence kendin rapor et demek istemişim.

İstediği ilgiyi ben verdim zaten. Daha farklı ilgilere gerek yok.

Eğer inanmıyorsan düşünceni dalga geçerek belirtmene gerek yok.
Aman sakin ol bizi mi kesicen ?

Bu yeni nesilde çok agresif oldu he.