iperius_RS
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Konu Kapatılsın.
Yeni Konu Açılacak[Tanıtım Konusuydu Zaten ;(]
Yeni Konu Açılacak[Tanıtım Konusuydu Zaten ;(]
Son düzenleme:
Yanlış yorum yaptın dostum. Bu arkadaşlar haçkeeer ! Dikkatli ol kesinlikle hesaplarını çalacaklarSiteniz'de neden heçkır grubu ayyıldız tim'in indexi var :/
Siteniz'de neden heçkır grubu ayyıldız tim'in indexi var :/
Yanlış yorum yaptın dostum. Bu arkadaşlar haçkeeer ! Dikkatli ol kesinlikle hesaplarını çalacaklar![]()
Sunucuyu Beğendim Eskiden OP Faction İstiyorduk Şimdi Normal Factionu Özlüyoruz İnşallah OP Olmaz..
hardta olmasın op'taDeğerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ederiz. Sunucumuz OP Değil Yapmayı Düşünmüyoruz. Hatta Biraz Hard Faction'a da Kayıyor![]()
Build leri pek iyi değil , normal bir faction sunucusundan farkı yok . Oyuncular neden sizin sunucunuzu tercih etsin ?
Önerinizi Dikkat'e Alacağızhardta olmasın op'ta![]()
Değerli Yorumunuz İçin Teşekkür EderizKeşke 1.9 ve üstü olsaydı.
Aynı tas aynı hamamla devam ediyorsunuz. Carrycrafta ihtiyacınız var şununuz var bununuz var. Bizim kimseye ihtiyacımız yok ki bu minecraft platformunda gereksiz sunucu kalmamasına ihtiyacımız var. Ama neylersiniz, habere açılıyor, habere açılıyor. Durduramıyoruz...Neden mi Bizi Tercih Etsinler?? Çünkü "İnsanların Adalete İhtiyacı Var,İnsanların Hack Olmadan Oynamaya İhtiyacı Var, İnsanların CarryCraft'a İhtiyacı Var!" Diye Düşündük.Ve Harekete Geçtik Planlamalar Yaptık Olmadı Tutmadı.Evet,Haklısınız Şuanda Faction Sunucuların Genelinden Bir Farkımız Yok. Ama Şuanda Lider Olan Çoğu Faction Sunucuda Bu Haldeydi Eskiden.Sunucular Oyuncular ile Gelişir.İşte Bizde Oyuncuya İhtiyacımız Olduğunu Burda Belirttik.
Ayrıca;
Herkese Yaptığımız Eşit Davranış
Önerilere Verdiğimiz Önem
Eklenecek Olan Bilimum Özellik
ile Diğer Sunucular Arasından Sivrilmeyi Ümit Ediyoruz
İyi Forumlar İyi Oyunlar Dilerim.
![]()
Önerinizi Dikkat'e Alacağız![]()
Değerli Yorumunuz İçin Teşekkür EderizAynı tas aynı hamamla devam ediyorsunuz. Carrycrafta ihtiyacınız var şununuz var bununuz var. Bizim kimseye ihtiyacımız yok ki bu minecraft platformunda gereksiz sunucu kalmamasına ihtiyacımız var. Ama neylersiniz, habere açılıyor, habere açılıyor. Durduramıyoruz...
Farkımız ??? = Adaletliyiz hocam biz.
- Öyle olmuyor o iş. Adalet herkesde olması gereken bir özellik. Yenilikçi bir anlayışla devam etmeyecekseniz, artık platformu kirletmeyin. AYRICA bir sunucuyu geliştiren OYUNCULAR değildir. Bir sunucuyu geliştiren, kurucunun nekadar özendiği ve emek verdiğidir. Ve ben bu sunucuda bir emek görmüyorum. ( BLok koyup, plugin editlemek ) haricinde...
İyi günler.
Sıradan Faction