KONU KAPATILSIN YORUMLARDA İZDİHAM ÇIKTI

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapisli Rpg var gördüm de ad vermiycem reklam olmasın kendilerinin bir sözünü nakledeyim size Biraz daha zorlarsam server MMORPG ye dönecek :D zaten lapis de pek işe yaramıyordu orda :) Aç istersen ama fazla rpg olmasın garip bişi olsun :D rpg - survival - fekşin dadasd yada yabancıların taktiği deneyebilirsin onların fekşin leri nde bi faction var varsa shopkeeper birde az ihtimalle market :D survival - ama fekşinli öyle bişi yapabilin belki insanlar gelir

srbrine

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapisli Rpg var gördüm de ad vermiycem reklam olmasın kendilerinin bir sözünü nakledeyim size Biraz daha zorlarsam server MMORPG ye dönecek :D zaten lapis de pek işe yaramıyordu orda :) Aç istersen ama fazla rpg olmasın garip bişi olsun :D rpg - survival - fekşin dadasd yada yabancıların taktiği deneyebilirsin onların fekşin leri nde bi faction var varsa shopkeeper birde az ihtimalle market :D survival - ama fekşinli öyle bişi yapabilin belki insanlar gelir
evet mmorpg yapmayı dusunuyorum survival karışımı ama boss npc quest vehikayeye daha çok önem vereceğim eskiden öyle yabancı feşkini çokdu :D

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
eğer MMORPG açıcaksan yoğun bir çalışma ve iyi kadroya ihtiyacın var yada çok iyiyim ve hızlı yaparım dersen yap ( ben yapmaya kalkıştım sonra daraltı geldi bıraktım aşırı uğraş istiyor hele hele benim gibi her şeye 0 dan öğrenerek yapıyorsan :D )