srbrine
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
O degilde lapisli rpg mi accam ne yapcam benboşa masraf gerçekten ben şu an atina sagayı beklıyorum eskiden baya güzeldi oyuncu kıtlıgı vardı şımdi ne degişikler oldu bilmiyorum işte bakacaz
O degilde lapisli rpg mi accam ne yapcam benboşa masraf gerçekten ben şu an atina sagayı beklıyorum eskiden baya güzeldi oyuncu kıtlıgı vardı şımdi ne degişikler oldu bilmiyorum işte bakacaz
evet mmorpg yapmayı dusunuyorum survival karışımı ama boss npc quest vehikayeye daha çok önem vereceğim eskiden öyle yabancı feşkini çokduLapisli Rpg var gördüm de ad vermiycem reklam olmasın kendilerinin bir sözünü nakledeyim size Biraz daha zorlarsam server MMORPG ye dönecekzaten lapis de pek işe yaramıyordu orda
Aç istersen ama fazla rpg olmasın garip bişi olsun
rpg - survival - fekşin dadasd yada yabancıların taktiği deneyebilirsin onların fekşin leri nde bi faction var varsa shopkeeper birde az ihtimalle market
survival - ama fekşinli öyle bişi yapabilin belki insanlar gelir
Belkide kaç yıldır yazmak isteyipte üşendiğimi yazmış adam helal olsun beFaction açmayı bırakın artık. Milyonlarca faction var hepsine oyuncu bulmak zor. Rekabet olsun diyor olabilirsiniz. Ama rekabetten çok önüne gelenin server açtığı bir pazara döndü oyun.
evet mmorpg yapmayı dusunuyorum survival karışımı ama boss npc quest vehikayeye daha çok önem vereceğim
çok saçma lapisli survival mı açsamFaction açma. LAPİSLİ sunucu aç qeqeqeqeeee