Konu kilit

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşımın Kredi kartına Gizlice Para Yükleyip Aldım ._.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya gerçekten bıkkınlık geldi arkadaş ne crackmış ya siz ne sanıyorsunuz bütün ülkeler oyunları parası ile alıyor bir tek Türkiye'mi internetten indiriyor sanıyorsunuz ya ne olacak oyunu internetten indiriyorsam ben sadece single oynuyorum sen multiplayera sahip oluyorsun birbirimize zararımız var mı? Yok, hile konusuna gelirsek hileyi biz mi buluyoruz hayır peki sadece biz mi kullanıyoruz yine hayır yani ne bu Türkiye şöyle Türkiye böyle bir de kalkmış ailelere laf atıyorsunuz şahsen benim babam saatlerce lokanta da bu sıcakta ocak başında duruyor sırf benim eğitim görmem kaliteli bir yaşam sürmem için ben şimdi kalktım onun bu bin türlü dertle çalışıp kazandığı parayı saçma sapan bana yararı olmayan bir oyuna mı vereyim afedersin ama kimse zengin değil siz oyunları satın alıyorsunuz diye insanlara laf atmayın Türkiye'den bahsediyorsan Türkiye'nin durumunu bileceksin bunun kart ile alakası yok alın teriyle çalışıp didinen babanın parasını veya çalışıp kazandığın paranın oturduğu yerde oyun yapıp satan adamlara vermek istiyorsan bu senin tercihin kimseye yargılama

Son düzenleme:

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türk aileler internet üzerinden alışverişe güvenmiyor eğer minecraft ilk çıktığında almış olsaydınız 60 tl yerine 30 tl nin altında olarak görebilirdiniz.

Şanslıyım ki yabancı kökenliyiz :D

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya gerçekten bıkkınlık geldi arkadaş ne crackmış ya siz ne sanıyorsunuz bütün ülkeler oyunları parası ile alıyor bir tek Türkiye'mi internetten indiriyor sanıyorsunuz ya ne olacak oyunu internetten indiriyorsam ben sadece single oynuyorum sen multiplayera sahip oluyorsun birbirimize zararımız var mı? Yok, hile konusuna gelirsek hileyi biz mi buluyoruz hayır peki sadece biz mi kullanıyoruz yine hayır yani ne bu Türkiye şöyle Türkiye böyle bir de kalkmış ailelere laf atıyorsunuz şahsen benim babam saatlerce lokanta da bu sıcakta ocak başında duruyor sırf benim eğitim görmem kaliteli bir yaşam sürmem için ben şimdi kalktım onun bu bin türlü dertle çalışıp kazandığı parayı saçma sapan bana yararı olmayan bir oyuna mı vereyim afedersin ama kimse zengin değil siz oyunları satın alıyorsunuz diye insanlara laf atmayın Türkiye'den bahsediyorsan Türkiye'nin durumunu bileceksin bunun kart ile alakası yok alın teriyle çalışıp didinen babanın parasını veya çalışıp kazandığın paranın oturduğu yerde oyun yapıp satan adamlara vermek istiyorsan bu senin tercihin kimseye yargılama
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ne yani 1 resim atınca her şey düzeliyor mu? Böyle konular açanlara benim öfkem hiç bitmiyor haberin olsun 1 tane resimle yola gelecek insan değilim

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ailem izin veriyor fakat Orjinal MineCraft almayı düşünmüyorum. 60 TL minecraft için fazla. Üstelik hiç indirime girmiyor. Yav koskoca Battlefield bile arada Bundle'la falan 20 dolar oluyorda bu minecraft hep 60 TL. Değmeyeceğini de düşünüyorum zaten.
o yüzden zaten

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Oyun yapıp satanlara diyorsunda adamlara Grafik motorları vs havadan düşmüyor altını çizerim

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Abi çok saçma bir konu olmuş tartışmada olmuş burada yani beyler biraz gerilim insede normal konuşanız daha sakin ve daha iyimser yaklaşın

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya kalkmış grafik motoru diyorsunuz adam oturduğu yerden yapıyor yine işine iyi o zaman adam grafik motoru yapıyor bütün paramı ona vereyim sonuçta grafik motoru babamın kazandığı para ne ki :sinirli: Şu oyun yapan adamların hiçbiri bizim babalarımız kadar cefakar değil kalkıp şu adamları övmeyin:sinirli:

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya kalkmış grafik motoru diyorsunuz adam oturduğu yerden yapıyor yine işine iyi o zaman adam grafik motoru yapıyor bütün paramı ona vereyim sonuçta grafik motoru babamın kazandığı para ne ki :sinirli: Şu oyun yapan adamların hiçbiri bizim babalarımız kadar cefakar değil kalkıp şu adamları övmeyin:sinirli:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
olmayabilir diyorsun fakat onlarında ailesi var onlarında gecindirecek cocokları var nedeni ise şu bizzim ülke vergileri bakımından yüksek bir ülkeyiz biz daha fedakarız 1 depo benzini 200 tlye dolduruyorsan vergisiz fiyatı 96 tldir