konu kilit!

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Benim istediğim tam olarak şu: Açık oyuncu sayısı 0 ise sunucu kapansın.
Bunu 1 haftadır araştırıyorum fakat bulamadım Plugin kullanmak istemiyorum Skript kullanıyorum her sunucumda Eklentilerin yarısını skript ile yapıyorum, fakat bunu bir türlü yapamadım.
Yardım edebilecek arkadaşlar lütfen yardımcı olsun

@ByNovem @IRFN

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
on join:
add 1 to {kisisayisi}
on quit:
if {kisisayisi} is greater than 1:
remove 1 from {kisisayisi}
if {kisisayisi} is equal to 1:
execute console command "/stop"

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucu kapanırsa tekrar acılmaz... boyle bırsey mumkun degıl... server kapanırsa plugınler calısmaz..

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Diyelim ki kişi sayısı sıfır oldu kapandı. Sonradan gelen adam nasıl girecek? Sen neden sunucunu kapatmak isteyesin ki. Giremezlerse oyuncular gider.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bence mantıklı aslında, benim bilgisayarımda olsa böyle yapardım. Sunucum büyük ihtimal akşam kapanacaktır, ben de sabah tekrar açardım sunucuyu. Tabii sunucunun sahibine kalmış bir şey.
Diyelim ki kişi sayısı sıfır oldu kapandı. Sonradan gelen adam nasıl girecek? Sen neden sunucunu kapatmak isteyesin ki. Giremezlerse oyuncular gider.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence mantıklı aslında, benim bilgisayarımda olsa böyle yapardım. Sunucum büyük ihtimal akşam kapanacaktır, ben de sabah tekrar açardım sunucuyu. Tabii sunucunun sahibine kalmış bir şey.
oyle bı sunucu olursa adam mesela sabah gıreme aksam gırmesı lazım senın sunucundan oynamaz..

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Herkes yanlış anlamış SurvivalGames'de BUNGEE kullanıyorum arenalar çöküyor kimse giremiyor 0 online olduğunu kontrol edicek 10 dakikada bir ben ayarladım teşekkürler. Benim işletim sistemim CentOS olduğu için .sh leri ayarladım STOP çektiğim anda geri restart atıyor arenaya bu yüzden istedim,yinede yardımlarınız için teşekkürler.
@Axel102 @Geleyepehele @TheTurkMen @McKoray

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Herkes yanlış anlamış SurvivalGames'de BUNGEE kullanıyorum arenalar çöküyor kimse giremiyor 0 online olduğunu kontrol edicek 10 dakikada bir ben ayarladım teşekkürler. Benim işletim sistemim CentOS olduğu için .sh leri ayarladım STOP çektiğim anda geri restart atıyor arenaya bu yüzden istedim,yinede yardımlarınız için teşekkürler.
Yardım edenleri etiketlemeyip yardım etmeyenleri etiketlemişsin tebrik ediyorum seni.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
boyle soyleseydın emınım cevaplardık bu arada mesaj atmayanları felan etıketlemıssın...