- En iyi cevaplar
- 0
Yanlışlıkla iki konu açmışım lagdan dolayı konu kilit
bunu buldumSiteye birisi girdiğinde gerçekleşebilen olayları biliyorum ama kimse yokken otomatik kontrol yapmasını bilmiyorum.
sleep fonksiyonu ile belki yapabilirim ama aşırı zor, kötü ve karışık olacaktır.
Ayrıca benim yaptığım sistem site ile sunucunun aynı bilgisayarda olmasını gerektiriyor.
every 1 hours:
set {_saat} to text from url "x.net/saat.php"
if {_saat} is contains "19": #Akşam
execute console command "/time night"
if {_saat} is contains "04": #Sabaha karşı
execute console command "komut"
if {_saat} is contains "9": #Sabah
execute console command "komut"
contains 9 yazıyor en aşağıda. 19 yaparsan iki kod birden çalışır.[DOUBLEPOST=1433019593,1433019517][/DOUBLEPOST]bunu buldum
Kod:every 1 hours: set {_saat} to text from url "x.net/saat.php" if {_saat} is contains "19": #Akşam execute console command "/time night" if {_saat} is contains "04": #Sabaha karşı execute console command "komut" if {_saat} is contains "9": #Sabah execute console command "komut"
contains 9 yazıyor en aşağıda. 19 yaparsan iki kod birden çalışır.bunu buldum
Kod:every 1 hours: set {_saat} to text from url "x.net/saat.php" if {_saat} is contains "19": #Akşam execute console command "/time night" if {_saat} is contains "04": #Sabaha karşı execute console command "komut" if {_saat} is contains "9": #Sabah execute console command "komut"
e bu 1 saatte 1 bakıyor ben tam saat 16:00 da oslun istiyorumcontains 9 yazıyor en aşağıda. 19 yaparsan iki kod birden çalışır.[DOUBLEPOST=1433019593,1433019517][/DOUBLEPOST]
contains 9 yazıyor en aşağıda. 19 yaparsan iki kod birden çalışır.
(İki kere yollamış forum ölüyor galiba)