FurkanYLMZ
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sorun çözüldü teşekkürler.
Son düzenleme:
o /tp komutunun yetkisini verir.essentials varsa essentials.tp
Senin dedigin /tp nick komutunu calistirir bu demek oluyoki ben bunu viplere verirsem adam /tp oyuncu nickini yazip istedigi kisinin yanina isinlanir ben bundan bahsetmedim yanlis anladin sanirim.essentials varsa essentials.tp
anında ışınlanmadan kastın ne? şu cooldown şeyi ise biliyorum.Senin dedigin /tp nick komutunu calistirir bu demek oluyoki ben bunu viplere verirsem adam /tp oyuncu nickini yazip istedigi kisinin yanina isinlanir ben bundan bahsetmedim yanlis anladin sanirim.
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1434968281,1434968249][/DOUBLEPOST]anında ışınlanmadan kastın ne? şu cooldown şeyi ise biliyorum.
essentials.teleport.cooldown.bypass
Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1435666957][/DOUBLEPOST]Hiçbiri çalışmadı. Permler yanlış sanırımOyun İçinden Şu Komutu Girerseniz , Komutta Gireceginiz Gruba Hizli Işınlanma Yetkisi Verir
Komut > /Mangaddv (Mangaddp de Olabilir dene) Grub İsmi essentials.teleport.timer.bypass
Komutla Deilde Direk Ekleyeceksen Permission : essentials.teleport.timer.bypass
Teşekkürler[DOUBLEPOST=1435743344,1435741361][/DOUBLEPOST]essentials.teleport.timer.bypass ,Kardeşim en pek bilmiyorum ama essentials varsa eğerLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.şu linkten vermek istedğin yetkiyi al ve vip grouounun premissionsuna yapıştır.Umarım yararlı olur...
Önemli Değil +Rep alırsam mutlu olurumTeşekkürler[DOUBLEPOST=1435743344,1435741361][/DOUBLEPOST]essentials.teleport.timer.bypass ,
Oldu.
Diğer arkadaşlarda verdi fakat ekleme sırasında hata olmuş hepinize teşekkür ediyorum.