Konu Onayı

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var ftb/tekkit server bölmüne konu açtım onaylanmadı ._. oysaki tüm kurallara uygun ama yinede onaylanmamış bundan 30dk sonrada konu kayboluyo gidiyo ._.
ve bence konu onayı kaldırılmalı ._.

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konu onayı gayet iyi bir sistem.

Konunun Açılmama Sebeplerini Söyliyeyim;
1. Fazla resim olmaması.
2. Resim olmaması.
3. Düzgün yazı yazabilememen.
4. İllegal başlık, Cümle kurman
5. Çocukca şeyler yazman

Olabilir.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
@JusticeWhip Ve @Crafted a katılıyorum. Hoş bir sistem.

Bütün gereksiz insanlar söylüyor [Sana gereksiz demiyorum]

Mesela craft_man ın profiline gir konumu onaylarmısın yazısından başka bir şey göremezsin. Onun dışında dakka başı özel mesaj la konumu onaylar mısın diyenler var.
Hem bunlar moderatörleri zorluyor , yoruluyorlar. Hemde hiçbir anlamı yok. Sabırlı Olursan açılır/açılmaz.

Kısacası bunu söylemeye gerk yok Sabır gerekiyor.

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Konu denetleme olayı kalkarsa o bölümde düzen kalmaz sonra siz gelip dersiniz adam gibi sunucu yok niye bakmıyorsunuz diye. Denetimden geçmiyorsada bir sebebi vardır. Yetersizdir büyük ihtimalle.

peki ben konu açtım neden onaylanmıyor neyi yanlış söyleyinde düzelteyim?[DOUBLEPOST=1400684718,1400684682][/DOUBLEPOST]
Konu onayı gayet iyi bir sistem.

Konunun Açılmama Sebeplerini Söyliyeyim;
1. Fazla resim olmaması.
2. Resim olmaması.
3. Düzgün yazı yazabilememen.
4. İllegal başlık, Cümle kurman
5. Çocukca şeyler yazman

Olabilir.

._. istersen konunun içeriğini atayım?[DOUBLEPOST=1400684787][/DOUBLEPOST]
@JusticeWhip Ve @Crafted a katılıyorum. Hoş bir sistem.

Bütün gereksiz insanlar söylüyor [Sana gereksiz demiyorum]

Mesela craft_man ın profiline gir konumu onaylarmısın yazısından başka bir şey göremezsin. Onun dışında dakka başı özel mesaj la konumu onaylar mısın diyenler var.
Hem bunlar moderatörleri zorluyor , yoruluyorlar. Hemde hiçbir anlamı yok. Sabırlı Olursan açılır/açılmaz.

Kısacası bunu söylemeye gerk yok Sabır gerekiyor.

özel mesajla onaylarmısın diyen kişilerden biriyim:lol:

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dedim ya Sabırlı Olmalısın. Özel Mesajla Atarak hiçbir şeyin hızını,yerini,olayını dğeiştiremezsin
Onun Dışında laylaylom yaparsan seninde sonun hiç iyi olmaz

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bylike ne kadar iyi yapsak b ile bak düşün tekkit turkey veya aragon tekkit konularına bak mesela bi örnek veriyim voltz konusu var orda ben hergün giriyorum o ftb tekkit yerine ve bi gün bi baktım oraya voltz eklenmiş bi bakayım şuna dedim ve baktımki konu taaaaa 1 ay öncesinde acılmış ve yeni onaylanmış adminlerin işi yokki gidip faction sunuculara bakip druolar

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Denetimler gayet yeterli yapılıyor yakında teşvik amaçlı bir kaç eklenti yapılacak sunucular için bu şekilde onaylanmış sunuculardan iyi olanlar forum tarafından desteklenecek. Konunuz kabul edilmemiş ise lütfen zorlamayın ve baştan bir konu açmaya bakın. Sebepleri forum içerisinde mevcut ararsanız bulabilirsiniz. Özel mesaj atıp konumu onaylarmısınız vb. soran tüm arkadaşların konusunu gerçekten iyi bile olsa kabul etmiyorum.

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Denetimler gayet yeterli yapılıyor yakında teşvik amaçlı bir kaç eklenti yapılacak sunucular için bu şekilde onaylanmış sunuculardan iyi olanlar forum tarafından desteklenecek. Konunuz kabul edilmemiş ise lütfen zorlamayın ve baştan bir konu açmaya bakın. Sebepleri forum içerisinde mevcut ararsanız bulabilirsiniz. Özel mesaj atıp konumu onaylarmısınız vb. soran tüm arkadaşların konusunu gerçekten iyi bile olsa kabul etmiyorum.

tamam o zaman dağa içerikli bir konu açıcam ._.

Son düzenleme: