Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu Silin Beyler Kardeşim Arada Giriyo Öğrenmiş Şifremi Format Atmıştım Photoshop cs6 kurdum onu açmış ben 1-2 şey yapmıştım onlara bakmış İyi Forumlar
şaka olduğunu sanmıyorum. Şaka olucak bir şey görmedim. Anladığım kadarıyla photoshop'a yeni başlamış. Edeceği tek yanlış kelimede acemi olduğunu düşünürüz diye bizi güldürmesi için konuya böyle bir giriş yapmış. bence iyi oldu. Bu yazıyla ilgili tartışmalar çıkar. Konu uzar gider falan. Şimdiden yer tutun. Reserved. ----------------------------
bu sıralar çok çalma olayı oluyor. Ben de emeğimin önüne geçilmesin diye bunları ekledim. Zaten logonun asıl halini bir kupada göreceksiniz. Bir ara diğer yaptıklarımı da koyarım.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.