Serverımızı ziyaret edecek misiniz?

• Evet

Kullanılan: 11 78.6%
  • Hayır

Kullanılan: 3 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

Jikky

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
wars sunucusu özleyen var mı? Evet,sen! Biliyoruz Lapissiz-Rütbesiz-Bossuz-Editsiz bir server ise kesinlikle oynarım diyorsun değil mi? Çünkü biz biliyoruz ki çoğu Minecraft oyuncusu neredeyseher serverda,
vermeden(gerçi lapis kazmak da zor iş(!)) her istediği iteme sahip olabiliyor. Sizce de bu durum artık sıkıcı hale gelmedi mi? Biliyoruz ki daha bu tip serverlardan Minecraft oyuncularının büyük bir kısmı sıkılmadı. Ama biz diyoruz ki bu oyunun asıl zevk alınacağı nokta EMEK harcamaktır. Size Survival niteliğinde bir
heyecanı sunuyoruz. Sadece gelin ve deneyin bizim kapımız tüm Minecraftsever arkadaşlarımıza sonuna kadar açık. İç sesinizi duyabiliyorum : "Hadi artık serverdan bahset!". Hadi o zaman biraz da serverdan bahsedelim. Tüm forum alemine esenlikler diliyorum , sağlıcakla kalın!

Jikky - Engin (20)

Tengil - Tengiz (18)

İki kuzen olarak baş koyduğumuz bu yolda ilk olarak 4 sene önce
olarak ismimizi duyurmuştuk. Daha sonrasında çeşitli sebepler yüzünden ben bilgisayarı, Tengiz ise oyunu bırakmak zorunda kalmıştı. Şimdi tekrar buradayız. Elbette daha güçlü,daha istekli,daha azimliyiz.

JikeCraft ortak kurucuları olarak tek amacımız
oyunculara yönelik bir çalışmada bulunup, yeni oyunculara ise eski tip
Wars sunucuyu sevdirmektir.

-> Sunucu IP : jikecraft.batihost.com
-> Sunucu Durumu : AKTİF
-> Sunucu Türü : Faction Wars
-> Sürüm : 1.7.x - 1.8.x
-> Slot sayısı : 40 kişilik (Talep olduğu sürece her ay arttırılacaktır.)

• Kesinlikle ve kesinlikle Lapis-Rütbe-Boss-Edit yoktur.
  • Ench masası ve kitaplıklarınızı kendiniz yapmanız gerekmektedir.
  • Anvil,TNT kullanımı engelli ve yasaktır.
  • Warp hammaddemiz bulunmaktadır.
  • Haftada 2 gün eventlerimiz olacaktır.
  • Menü sistemimiz yoktur her şey manueldir.
  • Kısacası bu server size nostalji yaşatacak.

-Arena
-Arsa
-Balıkçı
-Bilgi
-Event
-Hammadde
-Jail
-Market
-Orman
-OX
-Parkur
-Vip
-Viparsa

SPAWN

ARENA

EVENT

-> Dışarda tanımadığınız bir kişiye karşı yapamayacağınız şeyler ne ise onlar bizim kurallarımızdır.
-> Serverımızın tamamen saygılı bireyler ile dolması yegane temennimizdir.
-> Ailevi değerlere hitaben söylenen argo kelimeler SINIRSIZ IP BAN ile cezalandırılır.
-> Belirlenen kurallar dışına çıkıldığı takdirde Adminlerimiz ilgili işlemi uygulayacaklardır. (Mute/Jail/Ban)

Sormak istediğiniz veya merak ettiğiniz şeyleri sormak için :

NOT : KONUYA DAHA FAZLA FOTOĞRAF VE BİR ADET TANITIM VİDEOSU DA YAKIN ZAMANDA EKLENECEKTİR. HERKESE İYİ FORUMLAR.

Son düzenleme:

denizbicakcii

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Editsiz bossuz rütbesiz tamam da Lapissiz olması kötü eski factionlarda bile lapis vardı yaklaşık 4 senedir oynuyorum lapissiz factionlar sayılıydı. Lapis eklemeniz hem daha iyi olur hemde nostaljiden sadece benim gibi 2 3 kişi toplayabilirsiniz sadece zaten faction useri çok çok azaldı o yüzden size tavsiyem lapis olmalı :hmm1:

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Tengil nicki bana biraz fazla tanıdık geliyor, 2012-2013 yıllarında bir sunucuda bulunup über ötesi d.upe yaptınız mı? :)

Jikky

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Editsiz bossuz rütbesiz tamam da Lapissiz olması kötü eski factionlarda bile lapis vardı yaklaşık 4 senedir oynuyorum lapissiz factionlar sayılıydı. Lapis eklemeniz hem daha iyi olur hemde nostaljiden sadece benim gibi 2 3 kişi toplayabilirsiniz sadece zaten faction useri çok çok azaldı o yüzden size tavsiyem lapis olmalı :hmm1:

Öncelikle konuya olan ilgin için teşekkürler. Biz oyuncularımızın sabahtan akşama kadar lapis kazıp tüm itemlerini 1 saat içinde dört dörtlük bir şekilde yapması taraftarı değiliz. Biz ciddi anlamda oyuncunun emek vererek bir yerlere gelmesini amaçlayan bir server oluşturmak istiyoruz. Tabi çoğu oyuncu hala lapise bağlı iken bizim işimiz zor gözüküyor. Ancak bilinmeli ki bizim misyonumuz bellidir asla o yoldan çıkmayacağız. Lapis üzülerek belirtiyorum ki serverımızda yer almayacak :)

Tengil nicki bana biraz fazla tanıdık geliyor, 2012-2013 yıllarında bir sunucuda bulunup über ötesi d.upe yaptınız mı? :)

Sen de bana çok tanıdık geliyorsun dostum :) Özelden ulaş istersen

ılgınavcı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tnt nin yasak olması eyvallah ta lav ve örs neden yasaklı ? , örs yaylari v.b itemleri birleştirmek için önemli , lav ise en fazla oyunda tuzak yapılabilir lav ile ?

Jikky

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tnt nin yasak olması eyvallah ta lav ve örs neden yasaklı ? , örs yaylari v.b itemleri birleştirmek için önemli , lav ise en fazla oyunda tuzak yapılabilir lav ile ?

Bizim için oyuncularımızın yorumları değerlidir. Üzülerek belirtmeliyiz ki eskiden repair sadece VIPlere özeldi onun dışındaki normal oyuncular iteminin kırılmaması için çok çok dikkat ederdi. İlerleyen zamanlarda "Warp lapis yapın" harici diğer yorumlar dikkate alınacaktır. Yani lav konusu için bir şansınız bulunmakta :)

Umarım tutar. Açılınca bir bakacağım, beğenirsem oynarım.

Beğenmediğin kısımları konuya mutlaka yaz. Eleştiriler bizim için değerlidir. Çünkü biz "Muhteşem" olduğumuza inanmıyoruz mutlaka eksikliklerimiz var. Sizlerden bunları duyabilirsek düzeltmek için çaba vereceğiz :)

Umarim Guzel Yerlere Gelir Bu Sunucu!

Çok teşekkür ederiz :)

Odun kırmayı özlemiştim...

O zaman burası tam senlik dostum :)

OmerAKMAN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tnt niçin yasak? Ve serverde raid olacak mı? Yani klan kalesi patlatabilecek miyiz?
Tnt ve creeper yumurtası olmadan pek zevki çıkmaz gibime geliyor :/
Server bugün ne zaman açılacak?

Bir de lapissiz faction uzun zamandır arıyorum. Fakat şöyle bi durum var ki "LÖPÖSSÖZ FÖCTÖN ÖSTÖYÖRÖZ" diyen 30 kişi varsa bunların 10 tanesi gelecek servere. Maalesef destek görmüyor lapissiz serverler. Umarım beni yanıltır ve serveriniz destek görür (y)
Spawnerler falan olsa sellheads plugini olsa çok hoş olabilir.
Bence bu konuda saicopvp'yi örnek alabilirsiniz. Çok kaliteli bir factions serveri :)

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Eskiden VIP'lere repair atarmısın diye yalvarırdık, artık tabelalarla 5K gibi bir ücrete item repair edilebiliyor.

Jikky

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tnt niçin yasak? Ve serverde raid olacak mı? Yani klan kalesi patlatabilecek miyiz?
Tnt ve creeper yumurtası olmadan pek zevki çıkmaz gibime geliyor :/
Server bugün ne zaman açılacak?

Bir de lapissiz faction uzun zamandır arıyorum. Fakat şöyle bi durum var ki "LÖPÖSSÖZ FÖCTÖN ÖSTÖYÖRÖZ" diyen 30 kişi varsa bunların 10 tanesi gelecek servere. Maalesef destek görmüyor lapissiz serverler. Umarım beni yanıltır ve serveriniz destek görür (y)
Spawnerler falan olsa sellheads plugini olsa çok hoş olabilir.
Bence bu konuda saicopvp'yi örnek alabilirsiniz. Çok kaliteli bir factions serveri :)

Merhaba dostum. Öncelikle serverımıza ilgin için teşekkür ederim. 4 yıl sonra geri döndüğümüz ve çoğu bilgiyi unuttuğumuz için daha serverın teknik yapısıyla ilgili her şeyi yeni yeni kavramaya başladık. Serverımızın temelini oturttuk plugin olarak. Elbette ilerde gelişmeler olacak. Yeni pluginler mutlaka eklenecektir. Tnt'nin neden yasaklandığına gelecek olursak gereksiz şekilde kullanımlara kapattığımız içindir. Sen de bana hak vereceksindir ki TNT sadece senin dediğin amaçla kullanılmayacaktır. Elbette bizim amacımızı kendine ilke edinmiş başka serverler da vardır ancak biz her şeyi kendimizi özgün kılmak için yapmaya çalışıyoruz. Bir şeyleri kötü yapsak da kendimiz olmak en güzeli :)

Eskiden VIP'lere repair atarmısın diye yalvarırdık, artık tabelalarla 5K gibi bir ücrete item repair edilebiliyor.

Yönetim olarak verilen karar repair özelliğinin sadece VIP üyelere verilmesi. Tabi ilerleyen zamanlarda durum değişebilir tüm oyuncular tabela ile repair özelliğini kullanabilir.

YKemal

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu yapısı durumdan Muhteşem gözüküyor.TNT açık olsa bana göre daha muhteşem olurdu tabi başarılarınızı dilerim sabırsızlıkla bekliyorum :)