Konu Silinsin.

Greiner4

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bu Server A daha 2 gün Önce Başladım Ama Çok Güzel her şey Emek Oyun Nicki :Greiner4

Endrown

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Türkiyenin En Kaliteli Sunucularındanız Neden Bize Gelmiyorsunuz

Endrown

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Boyle diyerek kalitenizi yerle bir ediyorsunuz yapımı cok basit 2 3 kodu yazarak koydugunuz sistemlere harika demeniz.

2-3 kod ekleyip bırakmıyoruz bu işin ucunda emek var. ayrıca yakında survival çıkıcak ve bildiğin survivallardan çok farklı olucak :)

Endrown

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
// Sunucu Güncellendi! Artık birçok Ödül Kazanabilirsiniz Ayrıca Premium Hesap Ödüllerimiz Bile Var! Detaylı Bilgi Discord'da

JordReusur

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Serveri Tek Kelimeyle Anlatın Diye sorsaydın Anlatılmaz Yaşanır Server Efsane Muhteşem Süper Hele Hele Kurucuları İlgili Ve Cana Yakın Kişiler Modenatör için Aynısını diyemem Ama efso :D Hadi Senide Bekliyorum !! :co1::bayrak::1:

SamuTVOfficial

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bu Serveri Cok Seviyorum Serverde MVİP+ Aldım Çünkü Ramazana Özel x2 Kredi Vs Oluyor ve Vip Fiyatları Vs Cok Ucuz.Discordda Biz Bir Aile Gibiyiz Serverde Ve Discordda Serverin Bu Yanını Cok Seviyorum. Son Olarak Kurucumuz Barmen Abi,Mustafa Abi Modenatör vb. Kişiler Serverde Bize Her Konuda Yardımcı Oluyor. !Server İsmim: SamuTVOfficial!