janhendix2
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Konunun Silinmesini Rica ediyorum.
Son düzenleme:
Yine hayal kuruyorsunuz. Bu kadar büyük hayal kurmayın. Çünkü daha en büyük sunucuyu kuramadan amatör olduğun anlaşılıyor. Tek bir cümlen, seni ele verdi. "Skripter yazacak kişi. İstediğim eklentiyi kodlayacak." yazmışsın. Amma velaki skripter olan biri skript yazar. Eklenti kodlamaz. Eklenti kodlayan kişiye Developer, Java Developer denir. Ve reklam yapan birine hemen Usta Reklamcı'ya atamakta neyin nesi? En garibi ise skript kodlayan birine Admin vermektir.
Yorumlarınız İçin Saolun Fakat Reklamcı konusunu yanlıs anladınız her seye bir acıklama yapıcagım fakat birdaha açıklama yapmak istemiyorum rehberler güzel bir konu açıcak forumlarda reklam yapıcak sırf bunu yazmadıgım için beni eleştirdiniz tamam sizde haklısınız bunu düşünmemiş olabilirsiniz fakat eleştiri yapmadan önce bir düşünün Ben burda türkiyenin en iyi sunucusunu yapmaya gelmedim dünyanın en iyi sunucusunu yapmaya geldim Çok yakında göreceksiniz![]()
Hah, dünyanın en büyük sunucusu? Yakında görmeyeceğiz. Çünkü hayallerinizle her yeri gülpembe görüyorsunuz. Ama her yer siyah beyaz? Çocuksu hayalleri bırakıp, gerçekçi olursan lafa gelince kasırgalar estirip, işe gelince oturacaksınız hissini bize vermezsin. Bu arada rehber konu açmaz. Sunucu sahibi veya sunucu sahibinden izin almış reklamcı, tasarımcı gibi kişiler açar...Yorumlarınız İçin Saolun Fakat Reklamcı konusunu yanlıs anladınız her seye bir acıklama yapıcagım fakat birdaha açıklama yapmak istemiyorum rehberler güzel bir konu açıcak forumlarda reklam yapıcak sırf bunu yazmadıgım için beni eleştirdiniz tamam sizde haklısınız bunu düşünmemiş olabilirsiniz fakat eleştiri yapmadan önce bir düşünün Ben burda türkiyenin en iyi sunucusunu yapmaya gelmedim dünyanın en iyi sunucusunu yapmaya geldim Çok yakında göreceksiniz![]()