Konunun Silinmesini Rica ediyorum.

CankatOKSZ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
→İsim :Cankat
→Soyisim :Arslan

→Yaş :14
→İl :Ankara
→İlçe :SANANE
→Telefon :Vermicem

janhendix2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Usta 10kisi ile baslatıcam sunucuyu server bakımı bitince yükselticem 10 slot degil yani yanlıs anlama :)

AzizReis

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ustarehber
→İsim :Aziz
→Soyisim :gereksiz

→Yaş :17
→İl :Denizli
→İlçe :merkezefendi
→Skype:AzizRS
→Telefon gereksiz

Son düzenleme:

xTilki

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rehber Başvuru
→İsim :Cem
→Soyisim: ***

→Yaş :14
→İl :İstanbul
→İlçe :Bahçeşehir
→Skype:Cem Marley Jr.(Atatürk resimli)

→Telefon : [Not Telefon Sart Degil ! ] Yok

AzizReis

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ustarehber
→İsim :Aziz
→Soyisim :gereksiz

→Yaş :17
→İl :Denizli
→İlçe :merkezefendi
→Skype:AzizRS
→Telefon gereksiz

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yine hayal kuruyorsunuz. Bu kadar büyük hayal kurmayın. Çünkü daha en büyük sunucuyu kuramadan amatör olduğun anlaşılıyor. Tek bir cümlen, seni ele verdi. "Skripter yazacak kişi. İstediğim eklentiyi kodlayacak." yazmışsın. Amma velaki skripter olan biri skript yazar. Eklenti kodlamaz. Eklenti kodlayan kişiye Developer, Java Developer denir. Ve reklam yapan birine hemen Usta Reklamcı'ya atamakta neyin nesi? En garibi ise skript kodlayan birine Admin vermektir.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Yine hayal kuruyorsunuz. Bu kadar büyük hayal kurmayın. Çünkü daha en büyük sunucuyu kuramadan amatör olduğun anlaşılıyor. Tek bir cümlen, seni ele verdi. "Skripter yazacak kişi. İstediğim eklentiyi kodlayacak." yazmışsın. Amma velaki skripter olan biri skript yazar. Eklenti kodlamaz. Eklenti kodlayan kişiye Developer, Java Developer denir. Ve reklam yapan birine hemen Usta Reklamcı'ya atamakta neyin nesi? En garibi ise skript kodlayan birine Admin vermektir.

Kalite olmadan bir şey olmaz, bir reklamcı alıp 2 günde sunucuya 50 online getirmesi beklenemez.
Ki bu reklamcı büyük ihtimal sunuculardada reklam yapacaktır ve bu hiç hoş karşılanmayacaktır. Reklamcı almanızı önermem kendi reklamınızı facebook, skype v.b yerlerde yapın sunucularda değil, reklamcı almak yerine kendi reklamınızı kendiniz yapın. En iyi sunucu kelimesi insanlar tarafından pek hoş karşılanmaz, size göre en iyi sunucudur emek vermişsinizdir ama insanlar böyle düşünmeyebilir.

janhendix2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız İçin Saolun Fakat Reklamcı konusunu yanlıs anladınız her seye bir acıklama yapıcagım fakat birdaha açıklama yapmak istemiyorum rehberler güzel bir konu açıcak forumlarda reklam yapıcak sırf bunu yazmadıgım için beni eleştirdiniz tamam sizde haklısınız bunu düşünmemiş olabilirsiniz fakat eleştiri yapmadan önce bir düşünün Ben burda türkiyenin en iyi sunucusunu yapmaya gelmedim dünyanın en iyi sunucusunu yapmaya geldim Çok yakında göreceksiniz :)

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Yorumlarınız İçin Saolun Fakat Reklamcı konusunu yanlıs anladınız her seye bir acıklama yapıcagım fakat birdaha açıklama yapmak istemiyorum rehberler güzel bir konu açıcak forumlarda reklam yapıcak sırf bunu yazmadıgım için beni eleştirdiniz tamam sizde haklısınız bunu düşünmemiş olabilirsiniz fakat eleştiri yapmadan önce bir düşünün Ben burda türkiyenin en iyi sunucusunu yapmaya gelmedim dünyanın en iyi sunucusunu yapmaya geldim Çok yakında göreceksiniz :)

Umarım görürüz, düzgün bir sunucu açıp dediklerini başarırsan tabii ki arkanda oluruz fakat daha önceden "En iyi sunucuyu açıcağım" diyip sunucu açanların sunucusunu gördük ve bu yüzden pek umudumuz yok. Bu arada çoğu forumda sunucu konularını reklamcı ve rehberler açamıyor, yetkililerin açması gerekiyor.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hah, dünyanın en büyük sunucusu? Yakında görmeyeceğiz. Çünkü hayallerinizle her yeri gülpembe görüyorsunuz. Ama her yer siyah beyaz? Çocuksu hayalleri bırakıp, gerçekçi olursan lafa gelince kasırgalar estirip, işe gelince oturacaksınız hissini bize vermezsin. Bu arada rehber konu açmaz. Sunucu sahibi veya sunucu sahibinden izin almış reklamcı, tasarımcı gibi kişiler açar...

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hypixel,Mineplex,CubeCraft,HiveMC gibi büyük sunucuları geride bırakıp DÜNYANIN EN İYİ SUNUCUSUNU açıcaksınız demek.
Ne diyelim,Allah akıl fikir versin.