Konuşacak Kimse Yohmiğ :(

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hayır yok.Aslında sen uzaylılar tarafından kaçırılmışsın, sonra kılığın değiştirilmiş ve dünyaya atılmışsın.Biz sadece birer robotuz ve senin hayatını etkiliyoruz.Biz mükemmel programlanmış şeyleriz ama sen fark edemiyorsun çünkü biz mükemmeliz (dat ego).Fark ettiğin anda uzaylılar seni dünyadan tekrar geri alacak ve sonrasında dünyayı patlatacaklar ama patlama o kadar küçük olacak ki dünyayı bir balon sanacaksın ve beynin orada iflas edecek.Sonra uzaylılar seni tekrar başka bir gezegene indirecekler ve tekrar farklı şeyler oluşturacaklar.Bu gezegende bir film varsa orada başka bir şey olacak burada forum varsa orada başka bir şey olacak.Aslında bildiğin her şey tamamen yalan ve ben bunları yazdım çünkü eski patlamış dünyadan kalan bir parçayım (dat ego again).

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bana love stage izlettiler neyin kafası ;^; ;^;^;^;^;^;;^;^; bilmeden izledim kusuyodum yaoi sevmiyorum
Bahsettiğini bilmiyorum ve merak edip açmak bile istemiyorum.Sadece oynadığm tf2 serverlerinden birinde admin sürekli gay öğeli şeyler paylaşıp duruyor bende görsellere yazınca fark ettim boku no piconun aslını. :([DOUBLEPOST=1415646091,1415645958][/DOUBLEPOST]
lel what one ? o-o
Bakın şuna bir açıklık getirelim ki... (Mesajı yazarken arkada açık unuttuğu için beyni çöktü.)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
lel what one ? o-o
wwe nin submissionlarından biri
1200 tane var toplam olarak
rakibi tenhada tek başına kıstırırsan yapabileceğin en iyilerinden biri.

Bahsettiğini bilmiyorum ve merak edip açmak bile istemiyorum.Sadece oynadığm tf2 serverlerinden birinde admin sürekli gay öğeli şeyler paylaşıp duruyor bende görsellere yazınca fark ettim boku no piconun aslını. :([DOUBLEPOST=1415646091,1415645958][/DOUBLEPOST]
Bakın şuna bir açıklık getirelim ki... (Mesajı yazarken arkada açık unuttuğu için beyni çöktü.)
10.saniyede kapattım :(

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0