Konuşalım [Sosyal Deney]

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
(Yağmurda halısaha maçı yapmak, PAHA BİÇİLEMEZ!!)

Biz karda maç yapmıştık. Ertesi gün okulların tatil olduğu haberini almış ve arkadaşlarla sevinçten uçmuştuk. O kadar uçmuştum ki aynı odada kaldığımız arkadaşa eşek şakası yapıp küsmesine neden olmuştum. B)

(Yurtta kalıyorduk ve halı sahamız vardı.)

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ablamın boyu o kadar :)

kiloda 50 yi geçmezse tamam :p geçen gün biri damızlık dedi nasıl bi hakeret hala çözemedim :p bide sözlükte baktımda yüksek nitelikli hayvan yazıodu iltifat sandım :p o yüzden 50 yi geçmemeli...
[DOUBLEPOST=1431283116,1431283041][/DOUBLEPOST]
Biz karda maç yapmıştık. Ertesi gün okulların tatil olduğu haberini almış ve arkadaşlarla sevinçten uçmuştuk. O kadar uçmuştum ki aynı odada kaldığımız arkadaşa eşek şakası yapıp küsmesine neden olmuştum. B)

anlattığın yurt demek :p bence igrenç bir şey -_- düşünsene erkekler 20 30 tane,aynı yerde,her gün görüyosun, gözüm yaşardı :( insanın psikolojisi bozulur :p

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Karda da efsane olur aynen köyde cami bahçesinde yapmıştık :D

kiloda 50 yi geçmezse tamam :p geçen gün biri damızlık dedi nasıl bi hakeret hala çözemedim :p bide sözlükte baktımda yüksek nitelikli hayvan yazıodu iltifat sandım :p o yüzden 50 yi geçmemeli...

60lı kilolarda.[DOUBLEPOST=1431283160,1431283119][/DOUBLEPOST]
kiloda 50 yi geçmezse tamam :p geçen gün biri damızlık dedi nasıl bi hakeret hala çözemedim :p bide sözlükte baktımda yüksek nitelikli hayvan yazıodu iltifat sandım :p o yüzden 50 yi geçmemeli...[DOUBLEPOST=1431283116,1431283041][/DOUBLEPOST]

anlattığın yurt demek :p bence igrenç bir şey -_- düşünsene erkekler 20 30 tane,aynı yerde,her gün görüyosun, gözüm yaşardı :( insanın psikolojisi bozulur :p

Yurda hiç gitmedim ama sıkı arkadaşlıklar kurulur öyle diyeyim.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

Hayvanat bahçesi yazmadım, 20-30 kişi de değil ayrıca daha fazla kişi var toplamda ama odalar 6'şar kişilik ve o gün biz 4 kişiydik. Kısacası bir oda dolmamıştı bile.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
kiloda 50 yi geçmezse tamam :p geçen gün biri damızlık dedi nasıl bi hakeret hala çözemedim :p bide sözlükte baktımda yüksek nitelikli hayvan yazıodu iltifat sandım :p o yüzden 50 yi geçmemeli...[DOUBLEPOST=1431283116,1431283041][/DOUBLEPOST]

@Polkakorowakurwa nın en çok isteyeceği şey o sen ne diyorsun :(