Epic surnameBende depresyon var doktor bey, ölecem help.
Şaka maka ben de kendimi tanıtayım.
Name:Muhammed
Surname: Azmaz **
Height: 1.70
Weight:53
Specialty:English
Asosyal, abaza, deli, ağır animeci, okur, yazar, sözelci, depresyonik kişiliğe sahip, karamsar, biraz da mal. Hedefi yok. İsteği yok. Yaşama sevinci 0. Tanıştığımıza memnun oldum.
Everybody Lies.
Epic avatar. [emoji41]Epic surname
Daha çok aşağıdaki etikette gördüğümden yazmıştım ama, neyse.Yukarıdakiler arasından doğru olduğuna inandığım tek şey insanların ideolojilerini kolayca kabul edebiliyor olman. (Bu kibarcasıydı, açık haliyle çalmak.)
Tövbe çek.Epic surname
Yep.Epic avatar. [emoji41]
Geçmiş olsun. Kesme backhand denerken mi oldu?İsmim Tolga Büyükatilla
Boy:1.86
Kilo:90
Geçmiş Olsun..
Astımım olmasa da sürekli başıma bela olan bir sağ kolum var..5 Sene Önce Tenis Oynarken Dirsek Kısmındaki Bağları Yırttım.. O günden beri 6-7 defa daha yerinden çıktı.. Korkunç bir acısı var..
Servis Denerken Başardım.. Hoca Kolunu üstten çıkar boyunu kullanmıyorsun diyordu..Kolumu üstten çıkardım..Geçmiş olsun. Kesme backhand denerken mi oldu?
Gel içlenelimDışlanılıyorum, yey-![]()
Dışlanmıyorsun, depresif olduğundan psikolojin alt üst durumda ve bu yüzden dışlandığını sanıyorsun. Bir çeşit seratonin eksikliği de denebilir ek olarak. Dışarı çık, hava al ve düzgün beslen.Dışlanılıyorum, yey-![]()
Etiketimi okuyarak iyileşebilirsin. Ya da yalan söylüyorum ben de.ben gökçe
yaşım 18
sağ gözümde geçici körlük oluyo bazen gözlük kullanıyorum,aslında lens gibi olanlardan yapıcaklar bu yaz
nişanlımla her hafta sonu geziyoruz ve güneşe çıkınca ani bi baş ağrım oluyo ilaç içince daha kötü oluyo bi öneriniz varmı doktor bey ?