Konuşalım [Sosyal Deney]

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
ben gökçe
yaşım 18
sağ gözümde geçici körlük oluyo bazen gözlük kullanıyorum,aslında lens gibi olanlardan yapıcaklar bu yaz
nişanlımla her hafta sonu geziyoruz ve güneşe çıkınca ani bi baş ağrım oluyo ilaç içince daha kötü oluyo bi öneriniz varmı doktor bey ?
Fix

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya etrafındakiler çok slk yada cok zekisin,bence etrafındakiler salak,çünkü yeterince zeki bir insanın vaktini boşa harcıycanı sanmıyorum :p ee ne yeteneklerin falan var ?
Yeteneklerim: çok güzel blöf yaparım,hızlı karar verebilirim,yetenek sayılır mı bilmem ama biriyle konuşmadan önce en geç 1 dakika içinde bana söyleyebileceği her şeye verebilecek mantıklı bi cevap bulurum ayrıca gücüme ters orantılı olarak cesurumdur. Vaktini boşa harcamak demeyelim biz ona :D okula gidiyorum işte arta kalan zamanda da bütün gün bilgisayarda geçiriyorum zamanı . Vaktimi daha değerli kullanabilmek için yapabileceğim hiçbir şey yok o yüzden hep böyle geçiyo zaman . Ayrıca evet çevremdeki çoğu kişinin dibine kadar geri zekalı olduğu doğrudur eğer onların yanında ''Kimse benimle 20 dakika konuşabilecek kadar zeki değil'' desem kimse 2 dakika beynini kullanıp beni ezecek bi cevap vermez sadece sen kimsin lan seni döverim gel ara sokağa döveyim *küfürler* falan der Eğer güçsüz olduğunu düşünen biriyse hiçbir şey demez ya da anlamı olmayan bişeyler saçmalar oturur. Hatta şimdi saydım da şu ana kadar (internettekiler hariç) tanıştığım insanlardan sadece 8 tanesi beynini gerçekten kullanıyor

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeteneklerim: çok güzel blöf yaparım,hızlı karar verebilirim,yetenek sayılır mı bilmem ama biriyle konuşmadan önce en geç 1 dakika içinde bana söyleyebileceği her şeye verebilecek mantıklı bi cevap bulurum ayrıca gücüme ters orantılı olarak cesurumdur. Vaktini boşa harcamak demeyelim biz ona :D okula gidiyorum işte arta kalan zamanda da bütün gün bilgisayarda geçiriyorum zamanı . Vaktimi daha değerli kullanabilmek için yapabileceğim hiçbir şey yok o yüzden hep böyle geçiyo zaman . Ayrıca evet çevremdeki çoğu kişinin dibine kadar geri zekalı olduğu doğrudur eğer onların yanında ''Kimse benimle 20 dakika konuşabilecek kadar zeki değil'' desem kimse 2 dakika beynini kullanıp beni ezecek bi cevap vermez sadece sen kimsin lan seni döverim gel ara sokağa döveyim *küfürler* falan der Eğer güçsüz olduğunu düşünen biriyse hiçbir şey demez ya da anlamı olmayan bişeyler saçmalar oturur. Hatta şimdi saydım da şu ana kadar (internettekiler hariç) tanıştığım insanlardan sadece 8 tanesi beynini gerçekten kullanıyor

benimkinden kötü bi durumdasın galiba...

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

Blöf yapmak yetenektir ama diğerlerine şimdilik dokunmuyorum. B)

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yetenek = Bir duruma uyma konusunda organizmada bulunan ve doğuştan gelen güç, kapasite.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
"Hadi sarılıp uyuyalım" demeye gelmiştim ama saatin öğleden sonra olduğunu farkettim. Üzücü. :(

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
dahada çirkinleşmeden gidmelisin -_- insan büyüğüne saygılı olur azcık... ayp -_-

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
dahada çirkinleşmeden gidmelisin -_- insan büyüğüne saygılı olur azcık... ayp -_-
Baa mı didin?
Forumda 8 yaşındaki çocuklar millete küfür ediyorken ben "Hadi sarılıp uyuyalım" yazdığım için, hele ki SANA YAZMADIĞIM halde tepki alıyorum. Afedersin apla.
Not: Türkçe dersine çalılş.
Dipnot: Üstteki yoruma bakmadan yazmıştım, yani eğer sana yazdığımı zannediyorsan afedersin. Ben ortaya atıp kaçayım demiştim .-.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baa mı didin?
Forumda 8 yaşındaki çocuklar millete küfür ediyorken ben "Hadi sarılıp uyuyalım" yazdığım için, hele ki SANA YAZMADIĞIM halde tepki alıyorum. Afedersin apla.
Not: Türkçe dersine çalılş.
Dipnot: Üstteki yoruma bakmadan yazmıştım, yani eğer sana yazdığımı zannediyorsan afedersin. Ben ortaya atıp kaçayım demiştim .-.

öbür konuyla karıştırıp yanlışlıkla yazmıştım bende,ve türkçe dersine çalış derken bile yanlış yazıp bana çalışmamı söylüyosun,ayıp

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
öbür konuyla karıştırıp yanlışlıkla yazmıştım bende,ve türkçe dersine çalış derken bile yanlış yazıp bana çalışmamı söylüyosun,ayıp
Aslında o hatayı dalga geçmek için yapmıştım ama çok değişik bir yerde olduğundan belli olmuyor :( *Utandı*
Bu arada öbür konuya yazmış oluyorsan da yaşını öne sürerek homofobik olduğunu saklıyorsun, bu daha ayıp bence :(

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu kapatalım lütfen, en azından nasıl bi yaşam formu olduğumu biliyorum...