Konuşalım [Sosyal Deney]

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ırkçı deilim,homofobik de deilim, ön yargılı şeyler söylemeye devam edersen yanlış sonuçlara varabilirsin
ve okulda,dışarıda,evde gayet olgun davranmak insanın canını sıkıyor,izninle burada öyle olmiycam

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ırkçı deilim,homofobik de deilim, ön yargılı şeyler söylemeye devam edersen yanlış sonuçlara varabilirsin
ve okulda,dışarıda,evde gayet olgun davranmak insanın canını sıkıyor,izninle burada öyle olmiycam
Eğer ırkçı, homofobik olmadığını söylüyorsan bizim düşüncelerimize de saygı göstereceksin. Bu kadar.
Konuyu kapatalım lütfen, en azından nasıl bi yaşam formu olduğumu biliyorum...
Sonra da böyle "Nasıl bir yaşam formu olduğumu" gibi îmalı laflar etmeyeceksin. Bu bir.
olgun davranmak insanın canını sıkıyor,izninle burada öyle olmiycam
O zaman yaşını ve kişiliğini öne sürüp burada kraliçelik taslamayacaksın, bu da iki.
Ha bir de cevapla tuşuna basmayıp da cevap vermemizi istememezlik etmeyeceksin, arkamızdan konuşmayacaksın. Bu da üç.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaşımı ve kişiliğimi öne sürmedim, 15 yaşındayım kraliçe falanda deilim bu bir

ne söyliyeceğimi kimseye sormak zorunda deilim,herkes okuyunca farklı düşünebilir bu iki

saygı konusuna gelirsek çirkin bulmam saygı duymadığım anlamınada gelmez

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

ne söyliyeceğimi kimseye sormak zorunda deilim,herkes okuyunca farklı düşünebilir bu iki

bir 18 bir 15 , anlaşıldı baylar konuyu terk edelim Yaşını büyük gösterip milletin sana saygı duymasını sağlıyorsun , yazım yanlışı desen küçük yaştamı evlendin , Alın baylar . Türkiyedeki Bilindik kitlenin %10 kısmında yer alıyor , Yaşını büyük gösterenler.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman bende 35 yaşındayım desem hiç tanınmadan , inanırsın ama sen geçici körlük dedin , nişanlım var dedim şimdide şaka diyorsun . İnsanlarla dalga mı geçiyorsun ?

devamındaki yazıları okursan anlarsın ve ben o sırada burnertroll ile muhattaptım. *2 kişi konuşurken 3.ye *

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Eğer çirkin bulduğundan dolayı rapor ettiğini söylüyorsan bu saygısızlıktır. Dahası, çirkin bulduğunu söylemek zaten saygısızlıktır. Hoşlanmıyorsan konuya girmezsin. Ya da biriyle konuşuyorsan beğenip geçersin. Bu kadar.
Ha bir de:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Burada yaş öne sürüp sürmediğini görüyoruz :(
Herkes okuyunca farklı düşünebilir ama senin o çok önemsediğin "edep konuları" buna karşı geliyor. Onu da hatırlatalım.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Devamı umrumda değil , 18 yaşımdayın diyorsun biz tamam diyoruz şaka olsada olmasada ki davranışların 18 yaşındaki birini andırmıyor...

her dediğimi ciddiye alıcaksan,beni görmezden gelmen daha mantıklı olur.

Eğer çirkin bulduğundan dolayı rapor ettiğini söylüyorsan bu saygısızlıktır. Dahası, çirkin bulduğunu söylemek zaten saygısızlıktır. Hoşlanmıyorsan konuya girmezsin. Ya da biriyle konuşuyorsan beğenip geçersin. Bu kadar.
Ha bir de:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Burada yaş öne sürüp sürmediğini görüyoruz :(
Herkes okuyunca farklı düşünebilir ama senin o çok önemsediğin "edep konuları" buna karşı geliyor. Onu da hatırlatalım.

sen saygısızlık olarak görüyosan bu senin düşüncen,ve senin o görüşünü falan rapor etmedim.