adenzu54
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Uyarı: Bu konuşma mlg derecede yazım hatası kısaltma vb. şeyler içerir. Ayrıca mantık içermemektedir.
Arkadaşımla gereksiz bir konuşma yaptım.
NOT: Normalde böyle konuları hiç sevmem ama çok sıkıldım
. Forum halkına özürlerimi iletin.
Arkadaşımla gereksiz bir konuşma yaptım.
Adenzu: atv aradı nasıl bu kadar pro bir ez olduğunu soruyorlar röportaj içinmiş galiba
Felix54SG: onlara söle onlarla şimdi konuşamıcak kadar proyum yarın oynasınlar cs go turnuvasına gidiyom ben a dur yarında arıyamazlar dota turnuvasına gitçem
Adenzu: he k söylerim
Adenzu: onlarda turnuvaya katılacaklarmış türklerde 2. mi olmuş neymiş bişeyler dedi
Felix54SG: hee onlar ezik faze o zaman 3. cüde opticti zaten
Felix54SG: 1. de biz olcaz
Felix54SG: yufaze 1 olur heralde demi
Adenzu: eee açıklayacak mısın atv'ye nasıl pro bir ez olduğunu?
Felix54SG: onlara söle ya pro bir ez olarak doğar yada doğmazssınız de
Adenzu: k söylerim
Adenzu: diyolar ki tekrar doğcaklarmış
Felix54SG: eğer şansınızı artırmak isterseniz annenizin bol miktarda cs go oynamsı gerekiyormuş de
Adenzu: anneleri zaten 90'lı yıllarda cs:go uzmanlarıymış öyle diyolar
Felix54SG: o zaman muhtemelen benim gibi doğmaları lazım
Felix54SG: he bişi daha bol bol doritos yesinler ama mountain dew içmeğin gazlı içecek bebeğin mlg olmasına kötü etki yapar
Adenzu: k bu arada cs:go birincisi olmana rağmen superhot oynuyorsun. milletçe alkışlıyoruz
Felix54SG: cs godan sıkıldımbıçakla headshot atmanın eğlencesi bile kalmadı
Adenzu: dimi
Adenzu: atv nin son sorusu da nasıl bu kadar pro bir ez olmana rağmen uzayda yaşamıyor diyolar
Felix54SG: o mu uzayda internet çekmiyo ama rus putini clan maçında yendiğim için uzaya internet yaptırcak 1 hafta sonra
Adenzu: tamam röportajı dinlemek ,istersen akşam 25:00'da showdaymış
Felix54SG: iyi izlerim belki ama 25 te de putinle konuşçam interneti çeksin diye
Adenzu: k m8
Felix54SG: onlara söle onlarla şimdi konuşamıcak kadar proyum yarın oynasınlar cs go turnuvasına gidiyom ben a dur yarında arıyamazlar dota turnuvasına gitçem
Adenzu: he k söylerim
Adenzu: onlarda turnuvaya katılacaklarmış türklerde 2. mi olmuş neymiş bişeyler dedi
Felix54SG: hee onlar ezik faze o zaman 3. cüde opticti zaten
Felix54SG: 1. de biz olcaz
Felix54SG: yufaze 1 olur heralde demi
Adenzu: eee açıklayacak mısın atv'ye nasıl pro bir ez olduğunu?
Felix54SG: onlara söle ya pro bir ez olarak doğar yada doğmazssınız de
Adenzu: diyolar ki tekrar doğcaklarmış
Felix54SG: eğer şansınızı artırmak isterseniz annenizin bol miktarda cs go oynamsı gerekiyormuş de
Adenzu: anneleri zaten 90'lı yıllarda cs:go uzmanlarıymış öyle diyolar
Felix54SG: o zaman muhtemelen benim gibi doğmaları lazım
Felix54SG: he bişi daha bol bol doritos yesinler ama mountain dew içmeğin gazlı içecek bebeğin mlg olmasına kötü etki yapar
Adenzu: k bu arada cs:go birincisi olmana rağmen superhot oynuyorsun. milletçe alkışlıyoruz
Felix54SG: cs godan sıkıldımbıçakla headshot atmanın eğlencesi bile kalmadı
Adenzu: dimi
Adenzu: atv nin son sorusu da nasıl bu kadar pro bir ez olmana rağmen uzayda yaşamıyor diyolar
Felix54SG: o mu uzayda internet çekmiyo ama rus putini clan maçında yendiğim için uzaya internet yaptırcak 1 hafta sonra
Adenzu: tamam röportajı dinlemek ,istersen akşam 25:00'da showdaymış
Felix54SG: iyi izlerim belki ama 25 te de putinle konuşçam interneti çeksin diye
Adenzu: k m8
NOT: Normalde böyle konuları hiç sevmem ama çok sıkıldım