Konuya Göz Atarmisin ?

EndToast

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar Ben Survival Sunucu Acicam Plugin Paketi Verebilicek Varmi ?

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survival icin gerekli olan en büyük plugin claim plugini baskasının pakete fazla gerek yok bence ama sen bilirsin.

EndToast

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendim Hazirlarim O Sorun Deyilde Claim Plugininde Claimli Alanda Pvp Olmasını Nasıl Yapabilirim

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
%100 saf survival yapacaksan pakete gerek beğendiğin 3-5 plugini kullansan yeterli olur.

Craftoloji yine kullanıyordu ama üyelere verilen o kadar fazla yetki yoktu ( /tp vb.) gayet güzeldi.

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam vaz geçtim green arrowsa :D adam pluginleri karıştırmış. saçma sapan pluginler yüklü. Bir tane ayarlama bile yapamıyorum.
Sen ayarlaya biliyormusun ?
Adam 100 yılın en iyi paketini yapmış.
@GreenArrow gayet iyi yapmış, sizinde buna saygı göstermeniz lazım.
"Eski Faction Survival" paketim bulunmakta eğer lapisli sunucu yapmayacaksan.
Saçma sapan pluginleri silebilirsin onlar admin ekidir ve VIP'ler için gayet gerekli.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sen ayarlaya biliyormusun ?
Adam 100 yılın en iyi paketini yapmış.
@GreenArrow gayet iyi yapmış, sizinde buna saygı göstermeniz lazım.
"Eski Faction Survival" paketim bulunmakta eğer lapisli sunucu yapmayacaksan.
Saçma sapan pluginleri silebilirsin onlar admin ekidir ve VIP'ler için gayet gerekli.
Ya adam pluginleri birleştirmiş sorun orda[DOUBLEPOST=1401880104,1401873222][/DOUBLEPOST]Bi su linkede goz atarsaniz sevinirim link: https://forum.gamer.com.tr/konu/serverim-için-groupmanager.203175/ [Sorun] bu sorunumada yardimci olursaniz sevinirim.[DOUBLEPOST=1401953935][/DOUBLEPOST]
Faction pluginini kullan. Oradan teker teker plugin kaldır. Yani factiona uyumlu olanlar yada yakın olanlar.
GroupManagerde sorun. Al su linke tıkla bi onu ayarlıyabılırmsınız?
Link: https://forum.gamer.com.tr/konu/serverim-için-groupmanager.203175/

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam vaz geçtim green arrowsa :D adam pluginleri karıştırmış. saçma sapan pluginler yüklü. Bir tane ayarlama bile yapamıyorum.
craftbukkit ilk 1.7.2 versiyonu çıktığında bir hafta sonra ilk 1.7 uyumlu pl paketini yaptım ve bir kaç pl size saçma sapan gelebilir ama diğerleri gerekli ve ayrıca şu an pl paketi güncelliğini yitirmiş durumda ve az da olsa İngilizce biliyorsanız kolayca eklentileri düzenleyerek kendi pl paketinizi yapabilirsiniz.