Öyle bir event yok diyor :/çalışmazsa felan, alternatif bırakayım şuraya
spawn effectinin hemen altına ekle
PHP:while last spawned villager is alive: teleport last spawned villager to last spawned villager wait 10 ticks
effectin altına koy demiştim :|Öyle bir event yok diyor :/
command /villager:
trigger:
spawn a villager at player
while last spawned villager is alive:
teleport last spawned villager to last spawned villager
wait 10 ticks #ticki azaltabilirsin, azalttıkca dahada az hareket ettirilir, ama 10 ideal
Şimdiye kadar hiç while kullanmamıştım kbeffectin altına koy demiştim :|
PHP:command /villager: trigger: spawn a villager at player while last spawned villager is alive: teleport last spawned villager to last spawned villager wait 10 ticks #ticki azaltabilirsin, azalttıkca dahada az hareket ettirilir, ama 10 ideal
Yalnız o villager'dan sonra başka bir tane daha villager spawnlanırsa da yine onu alması gerekiyor*effectin altına koy demiştim :|
PHP:command /villager: trigger: spawn a villager at player while last spawned villager is alive: teleport last spawned villager to last spawned villager wait 10 ticks #ticki azaltabilirsin, azalttıkca dahada az hareket ettirilir, ama 10 ideal
evet olabilir, yolo dedim zatenYalnız o villager'dan sonra başka bir tane daha villager spawnlanırsa da yine onu alması gerekiyor*
Ama sanırım bug oluyordu böylelerinde :C
Yürümemeyi bırak, köylü Usain Bolt gibi koşuyorevet olabilir, yolo dedim zaten![]()
tek çare no AIYürümemeyi bırak, köylü Usain Bolt gibi koşuyor![]()
Sanırım Entity'ler kaydediliyordu, veya o lokasyonu her bir saniyede(atıyorum*) looplayıp o waitden sonra o loop'lanmış entity'yi lokasyona ışınlayabilirsin,(Entity kaydetme şeysi işe yarıyorsa*) en basitinden Rosenrot'un direk last spawned villager olarak değil de variable olarak kaydedip direk kullanabilirsin her server resetinde öldürüp tekrar doğurtabilirsin (Yanlış hatırlamıyorsam her reslendiğinde sıfırlanıyordu entity şeysileri)O da olmuyor ama
Kaçma qrdş cevap ver
NPC yapıp villager'e çevirmeye karar verdim. Hem oyuncuların villageri itmesi de engellenmiş olacakSanırım Entity'ler kaydediliyordu, veya o lokasyonu her bir saniyede(atıyorum*) looplayıp o waitden sonra o loop'lanmış entity'yi lokasyona ışınlayabilirsin,(Entity kaydetme şeysi işe yarıyorsa*) en basitinden Rosenrot'un direk last spawned villager olarak değil de variable olarak kaydedip direk kullanabilirsin her server resetinde öldürüp tekrar doğurtabilirsin (Yanlış hatırlamıyorsam her reslendiğinde sıfırlanıyordu entity şeysileri)
Bunun çalışması gerekiyor (çalışıyordu) SkStuff kurduysanadd "{NoAI:1}" to nbt of %entity%
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yaf ben burada saf skript kasıyorum siz gidin beleş .s.s.sNPC yapıp villager'e çevirmeye karar verdim. Hem oyuncuların villageri itmesi de engellenmiş olacak![]()