Konuyu Doğru Yeremi Açtım Bilmiyorum Adminler Bi Bakın Sorunuma !

ByClause

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türk Sunucuları Surival-Faction fln hepsinde konu açmaya çalıştım ancak orada konu açarmıyorum ve swmi tanıtamadım adminler bi el atın lütfen swmi tanıtıcam ama konu açamıyorum yardım lazım acilen :S

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
-En az 4 resim.
-Düzenli içerik.
-İlgi çekici görseller.
Yukarıdaki kurallara uyduktan sonra konunuzu tekrar denetime sokunuz.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
kurallara uygun konu kurduktan sonra moderatörün onaylamasi gerek suan 4 moderatör açik gözüküyor

ByClause

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 3-4 tane konu açtım hepsinde server hakkında yeterince bilig vardı ama 3 tane fotoğraf vardı sanırım 3 tane fotoğraf oldugu için konular onaylanmadı bakalım şimdi 4 adet fotoğraf ekliyicem inşallah onaylanır.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 3-4 tane konu açtım hepsinde server hakkında yeterince bilig vardı ama 3 tane fotoğraf vardı sanırım 3 tane fotoğraf oldugu için konular onaylanmadı bakalım şimdi 4 adet fotoğraf ekliyicem inşallah onaylanır.
forumun kuralları gereği bir konudan birden fazla aynı konuyu açmak yasak

ByClause

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
forumun kuralları gereği bir konudan birden fazla aynı konuyu açmak yasak
Öyle oldugunu biliyorum demek istedigim direk 2-3 konu onaylanmadı 3 fotoğraf olduğu için onu demek istedim ama bu seferde 4 fotoğraf attım sadece spawnın fotoğraflarını çünkü survival server sadece spawn var %!00 survival gerekli açıklamayıda yaptım uzun uzun kurallar özellikler bilgi flan gene onaylanmadı ama :S