konuyu kaldırın

UmutRSX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle iyi günler, EsCraft server kurucusuyum, maalesef ki sizi kınıyorum, gerçekten her servera gelip serverinizin reklamını yapmanız ayrı bir kalitesizlik ve düşüş sağlayacaktır. Serverim de şu 1 haftada sizin serverinizin reklamını yapan en az 5 arkadaşı banlamışımdır. Unutmayın başka serverlarda reklam yaparak oyuncu kazanamazsınız gelişemezsiniz. Yanlızca serverinizi kirletirsiniz.
Aynen Kardeşim Sana Katılıyorum.Birde Diyor ki reklamcım yaptı.Oysaki Yapan Kurucunun Kendisi Reklam Yaptıgı Serverde Gözünü Korkuttum.Hemen İp Ban Attı.O Nasıl Oluyor Reklamcıda İp Ban Yetkisi Mi Var ?

EsCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynen Kardeşim Sana Katılıyorum.Birde Diyor ki reklamcım yaptı.Oysaki Yapan Kurucunun Kendisi Reklam Yaptıgı Serverde Gözünü Korkuttum.Hemen İp Ban Attı.O Nasıl Oluyor Reklamcıda İp Ban Yetkisi Mi Var ?
Maalesef ki böyle emek hırsızı, böyle kalitesiz serverlar mevcut. Yapılabilecek tek şey Allah'a havale etmektir, buyursun tekrar serverime gelsin reklam atsın

sinanefe2424

TeKKraL
En iyi cevaplar
0
Günde 30 online var diyip övünüyorsunuz ama sunucularda reklam yaparak topladığınız adamlar çok durmaz lar o sw dé buildi geliştirmelisiniz //Set.walls komutları ile yapılmış ._.

BekirAkmn

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başkalarının Serverinde Reklam Yapıp Gelişceğinizi Sanıyorsanız Bence Bu İşi Bırakın Diyorum Size

GİveCraftTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kusura bakmayın ama build berbat pl ler kötü spawn alıntı konu düzeni idare eder konuyu ortalasan daha güzel olurdu
bu mesajım gibi ve otomatik arsa alma sistemi mevcut demişiniz işte sozun bittiyi yer plotme otomatik yapıyor zaten onu asadaas
ve son olarak puan 10/2
ve unutmadan ek olarak sunuda soyleyim darkgame pl paketinin rütbe sistemini almısınız :)
Seni uyarayım eğer başka serverlerde reklam yaparsan nitradoya şikayet edilcek sim serverin kapancak inanmıyorsan görürsün :) (biz reklam yapmıyoz deme bizde gecdik o yollardan)

Son düzenleme: