Konuyu kapatin.

Gelme Imkaniniz Olsa Gelirmiydiniz?

• Gelirim

Kullanılan: 5 27.8%
  • Gelmem

Kullanılan: 13 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    18

xoyuyu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu Kapatiyorum.Konu Kapansin

Son düzenleme:

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
1=Konu Düzeni Kötü. Geliştirilmeli.
2=Çok az bilgi verilmiş.
3=Build geliştirilmeli.

MrHandsome

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Açık Olmak Gerekirse Build Çok İğrenç Hepsi World Edit /set 89 Doldurmuşsunuz

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
oppai ._. bu isim aklınıza nerden ve ne zaman geldi acaba ._.

Exhaust_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2=Çok az bilgi verilmiş.
3=Build geliştirilmeli.
Kesinlikle size katılmıyorum aksine cok yumuşak kararlar vermişsiniz.
- Başkalarının Sunucusunda Adam Çekemeyince REKLAM Yapan.
- Buildleri BERBAT , Degiştirilmeli . ( Çalmadan )
- Pluginleri Çok Abartı Görsele Sahip .
Dediğim Gibi Bu Yukardaki3 Şey Önemlidir. Ancak İlk Kuralı Düzeltmeden Önce Adam Olacagını Pek Sanmiyorum , İyi Günler.

Not Olarak = Sunucu İsmi Çincede Argoyu Temsil Ediyor.

xoyuyu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@Exhaust_ Ilk once bir terbiyenizi takinin.Ondan sorna eleştirin lütfen.Biz kimin sunucusunda reklam yapdik ? Biz sadece dun aksam bu foruma reklam koyduk oda bu konu işte.Ayriyetten build konusunda ise bizim yapabildigimiz tek şey bu.Sizin yapicaginiz sey spawnla oynamak digil survival hayat yaşamak ve zaten yaşamaniz icin yapdik sunucuyu.Dun sunucuya birkac saldiri yapdilar sunucumuzuda reklam yapdilar, koruma yükledik sorun kalkdi.Evet dun oyuncu sayimiz düşdü o sunucumuzda reklam yapip cokerten kisi.Ama zaten artik yapamiyor.Yani dedigimiz gibi bizim buildimiz kotu (vs) sizin zaten buildle işiniz yok digilmi ? Hic olmassa hazira konup schematic felan kullanmadik.Biz elimizden geleni yapdik.Ve'de yapmaya devam edicegiz.Ayritten şunu bilki çincede degil japoncada o lütfen araştirip gel.

2=Çok az bilgi verilmiş.
3=Build geliştirilmeli.
Oncellikle tesekkür ederim.Oyuncularin spawnla bir işi yok oyle degilmi?Nede olsa önleri orman aşşa insinler ve kendi evlerini yardirsinlar biz elimizden geleni yapdik hic olmassa schematica konmadik.
Güzele Benziyo Girdim

Yapabildigimizin en iyisi bu tesekkürler.

Açık Olmak Gerekirse Build Çok İğrenç Hepsi World Edit /set 89 Doldurmuşsunuz
Yapabildigimizin en iyisi bu tesekkürler
Not (Outline) kullanmadik bildirmek isteriz.

oppai ._. bu isim aklınıza nerden ve ne zaman geldi acaba ._.
Eheheehe -_-

Wasdefq

Marangoz
En iyi cevaplar
0
@Exhaust_ Ilk once bir terbiyenizi takinin.Ondan sorna eleştirin lütfen.Biz kimin sunucusunda reklam yapdik ? Biz sadece dun aksam bu foruma reklam koyduk oda bu konu işte.Ayriyetten build konusunda ise bizim yapabildigimiz tek şey bu.Sizin yapicaginiz sey spawnla oynamak digil survival hayat yaşamak ve zaten yaşamaniz icin yapdik sunucuyu.Dun sunucuya birkac saldiri yapdilar sunucumuzuda reklam yapdilar, koruma yükledik sorun kalkdi.Evet dun oyuncu sayimiz düşdü o sunucumuzda reklam yapip cokerten kisi.Ama zaten artik yapamiyor.Yani dedigimiz gibi bizim buildimiz kotu (vs) sizin zaten buildle işiniz yok digilmi ? Hic olmassa hazira konup schematic felan kullanmadik.Biz elimizden geleni yapdik.Ve'de yapmaya devam edicegiz.Ayritten şunu bilki çincede degil japoncada o lütfen araştirip gel.

Oncellikle tesekkür ederim.Oyuncularin spawnla bir işi yok oyle degilmi?Nede olsa önleri orman aşşa insinler ve kendi evlerini yardirsinlar biz elimizden geleni yapdik hic olmassa schematica konmadik.

Yapabildigimizin en iyisi bu tesekkürler.

Yapabildigimizin en iyisi bu tesekkürler

Not (Outline) kullanmadik bildirmek isteriz.

Eheheehe -_-
Yapamıyosanız schematic koyun schematik koymak insanlık suçu falan değil kendi haritalarının kullanımına izin verenler var

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Hatan şu kardeşim: Buildlere önem vermez isen oyuncu zaten gelmez. kaliteli bir build kaliteli bir plugin paketi gerekir.
@@Exhaust_ Ilk once bir terbiyenizi takinin.Ondan sorna eleştirin lütfen.Biz kimin sunucusunda reklam yapdik ? Biz sadece dun aksam bu foruma reklam koyduk oda bu konu işte.Ayriyetten build konusunda ise bizim yapabildigimiz tek şey bu.Sizin yapicaginiz sey spawnla oynamak digil survival hayat yaşamak ve zaten yaşamaniz icin yapdik sunucuyu.Dun sunucuya birkac saldiri yapdilar sunucumuzuda reklam yapdilar, koruma yükledik sorun kalkdi.Evet dun oyuncu sayimiz düşdü o sunucumuzda reklam yapip cokerten kisi.Ama zaten artik yapamiyor.Yani dedigimiz gibi bizim buildimiz kotu (vs) sizin zaten buildle işiniz yok digilmi ? Hic olmassa hazira konup schematic felan kullanmadik.Biz elimizden geleni yapdik.Ve'de yapmaya devam edicegiz.Ayritten şunu bilki çincede degil japoncada o lütfen araştirip gel.
Şurda senin yaptıgın yanlış kardeşim. Ben şu an kimseyi savunmuyorum. sadece öneri veriyorum. bu adam bu kişi seni eleştiriyor. ha eleştirmesine tahamül edemiyorsan konu açmayacaksın kardeşim. adam sana neler yapabilecegini söylemiş.

xoyuyu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hatan şu kardeşim: Buildlere önem vermez isen oyuncu zaten gelmez. kaliteli bir build kaliteli bir plugin paketi gerekir.

Şurda senin yaptıgın yanlış kardeşim. Ben şu an kimseyi savunmuyorum. sadece öneri veriyorum. bu adam bu kişi seni eleştiriyor. ha eleştirmesine tahamül edemiyorsan konu açmayacaksın kardeşim. adam sana neler yapabilecegini söylemiş.
Ben zaten eleştirisini kabul ediyorum.Gayet güzel eleştirmiş.Fakat oraya gelipde sunucularda reklam yapiyor demesi yalan olmuş.Onun için yalan söylememeli ve sizde konuyu tam kavrayamadan eleştiren adamlari eleştirmeyin lütfen.

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Ben zaten eleştirisini kabul ediyorum.Gayet güzel eleştirmiş.Fakat oraya gelipde sunucularda reklam yapiyor demesi yalan olmuş.Onun için yalan söylememeli ve sizde konuyu tam kavrayamadan eleştiren adamlari eleştirmeyin lütfen.
"Biz başka sunucuya girip reklam yapmadık" diyorsun öylemi? Senin reklamcı verdigin kişinin yapmadıgı ne malum?