//Outline hocam//set 89,98
oppai ._. bu isim aklınıza nerden ve ne zaman geldi acaba ._.
.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.Bencede Ayıp oluyor
Kesinlikle size katılmıyorum aksine cok yumuşak kararlar vermişsiniz.1=Konu Düzeni Kötü. Geliştirilmeli.
2=Çok az bilgi verilmiş.
3=Build geliştirilmeli.
Oncellikle tesekkür ederim.Oyuncularin spawnla bir işi yok oyle degilmi?Nede olsa önleri orman aşşa insinler ve kendi evlerini yardirsinlar biz elimizden geleni yapdik hic olmassa schematica konmadik.1=Konu Düzeni Kötü. Geliştirilmeli.
2=Çok az bilgi verilmiş.
3=Build geliştirilmeli.
Güzele Benziyo Girdim
Yapabildigimizin en iyisi bu tesekkürler.//set 89,98
Yapabildigimizin en iyisi bu tesekkürlerAçık Olmak Gerekirse Build Çok İğrenç Hepsi World Edit /set 89 Doldurmuşsunuz
Not (Outline) kullanmadik bildirmek isteriz.//Outline hocam
Eheheeheoppai ._. bu isim aklınıza nerden ve ne zaman geldi acaba ._.
Yapamıyosanız schematic koyun schematik koymak insanlık suçu falan değil kendi haritalarının kullanımına izin verenler var@Exhaust_ Ilk once bir terbiyenizi takinin.Ondan sorna eleştirin lütfen.Biz kimin sunucusunda reklam yapdik ? Biz sadece dun aksam bu foruma reklam koyduk oda bu konu işte.Ayriyetten build konusunda ise bizim yapabildigimiz tek şey bu.Sizin yapicaginiz sey spawnla oynamak digil survival hayat yaşamak ve zaten yaşamaniz icin yapdik sunucuyu.Dun sunucuya birkac saldiri yapdilar sunucumuzuda reklam yapdilar, koruma yükledik sorun kalkdi.Evet dun oyuncu sayimiz düşdü o sunucumuzda reklam yapip cokerten kisi.Ama zaten artik yapamiyor.Yani dedigimiz gibi bizim buildimiz kotu (vs) sizin zaten buildle işiniz yok digilmi ? Hic olmassa hazira konup schematic felan kullanmadik.Biz elimizden geleni yapdik.Ve'de yapmaya devam edicegiz.Ayritten şunu bilki çincede degil japoncada o lütfen araştirip gel.
Oncellikle tesekkür ederim.Oyuncularin spawnla bir işi yok oyle degilmi?Nede olsa önleri orman aşşa insinler ve kendi evlerini yardirsinlar biz elimizden geleni yapdik hic olmassa schematica konmadik.
Yapabildigimizin en iyisi bu tesekkürler.
Yapabildigimizin en iyisi bu tesekkürler
Not (Outline) kullanmadik bildirmek isteriz.
Eheheehe
Hatan şu kardeşim: Buildlere önem vermez isen oyuncu zaten gelmez. kaliteli bir build kaliteli bir plugin paketi gerekir.Oncellikle tesekkür ederim.Oyuncularin spawnla bir işi yok oyle degilmi?Nede olsa önleri orman aşşa insinler ve kendi evlerini yardirsinlar biz elimizden geleni yapdik hic olmassa schematica konmadik.
Şurda senin yaptıgın yanlış kardeşim. Ben şu an kimseyi savunmuyorum. sadece öneri veriyorum. bu adam bu kişi seni eleştiriyor. ha eleştirmesine tahamül edemiyorsan konu açmayacaksın kardeşim. adam sana neler yapabilecegini söylemiş.@@Exhaust_ Ilk once bir terbiyenizi takinin.Ondan sorna eleştirin lütfen.Biz kimin sunucusunda reklam yapdik ? Biz sadece dun aksam bu foruma reklam koyduk oda bu konu işte.Ayriyetten build konusunda ise bizim yapabildigimiz tek şey bu.Sizin yapicaginiz sey spawnla oynamak digil survival hayat yaşamak ve zaten yaşamaniz icin yapdik sunucuyu.Dun sunucuya birkac saldiri yapdilar sunucumuzuda reklam yapdilar, koruma yükledik sorun kalkdi.Evet dun oyuncu sayimiz düşdü o sunucumuzda reklam yapip cokerten kisi.Ama zaten artik yapamiyor.Yani dedigimiz gibi bizim buildimiz kotu (vs) sizin zaten buildle işiniz yok digilmi ? Hic olmassa hazira konup schematic felan kullanmadik.Biz elimizden geleni yapdik.Ve'de yapmaya devam edicegiz.Ayritten şunu bilki çincede degil japoncada o lütfen araştirip gel.
Ben zaten eleştirisini kabul ediyorum.Gayet güzel eleştirmiş.Fakat oraya gelipde sunucularda reklam yapiyor demesi yalan olmuş.Onun için yalan söylememeli ve sizde konuyu tam kavrayamadan eleştiren adamlari eleştirmeyin lütfen.Hatan şu kardeşim: Buildlere önem vermez isen oyuncu zaten gelmez. kaliteli bir build kaliteli bir plugin paketi gerekir.
Şurda senin yaptıgın yanlış kardeşim. Ben şu an kimseyi savunmuyorum. sadece öneri veriyorum. bu adam bu kişi seni eleştiriyor. ha eleştirmesine tahamül edemiyorsan konu açmayacaksın kardeşim. adam sana neler yapabilecegini söylemiş.
"Biz başka sunucuya girip reklam yapmadık" diyorsun öylemi? Senin reklamcı verdigin kişinin yapmadıgı ne malum?Ben zaten eleştirisini kabul ediyorum.Gayet güzel eleştirmiş.Fakat oraya gelipde sunucularda reklam yapiyor demesi yalan olmuş.Onun için yalan söylememeli ve sizde konuyu tam kavrayamadan eleştiren adamlari eleştirmeyin lütfen.
Cunku sunucumuzda reklamci yok"Biz başka sunucuya girip reklam yapmadık" diyorsun öylemi? Senin reklamcı verdigin kişinin yapmadıgı ne malum?