Teşekkürler konu tasarımı biraz aceleye gelmiştir o konuda haklısınız düzenlenmesi gereken bir konu tasarımıReklam tasarımı acilen güncellenip düzene sokulması lazım. Çok sade ve kötü bi durumda. Buildler şuanlık sizi bi süre idare eder ama kısa zamanda güzel bir map yapmanız lazım. Başarılar.
senin ile öyle konuşan yetkilinin adını yazarmısınSunucudaki Yetkililer kendini bilmiş aslan parçası aslanım koçum vs. gibi laflar ile kişiye hitap ediyorlar. Sunucudaki spawnerler sorunlu çalışmıyor diye yetkili arkadaşlara bildirdim sonuç ban yedim. 15 Yaş altı yönetim ekibi alıntı pller çalışmayan spler ve yakında kapanıcak olan bir server muhtemelen onlineniz artmaz.
sen servere gelip parayla satılan sp den 4 tne sıstersen ve vermeyıncede yetkılı çöp bu nasıl sp fln diye boş yaparsan sana oyle muamele gosterırler 15 altı demişsin bizim suan ki yetkılı kadromuzun yasları su sekıldedirSunucudaki Yetkililer kendini bilmiş aslan parçası aslanım koçum vs. gibi laflar ile kişiye hitap ediyorlar. Sunucudaki spawnerler sorunlu çalışmıyor diye yetkili arkadaşlara bildirdim sonuç ban yedim. 15 Yaş altı yönetim ekibi alıntı pller çalışmayan spler ve yakında kapanıcak olan bir server muhtemelen onlineniz artmaz.