- En iyi cevaplar
- 0
Elindeki iteme Kore ekleme kodu lazım.
Örn:
/lore elimizdeki iteme lore ekleyecek
Şimdiden teşekkürler
Örn:
/lore elimizdeki iteme lore ekleyecek
Şimdiden teşekkürler
İlla ki skript e gerek yok. Minecraft`ın kendi komutları içerisinde böyle bir özellik var (1.7.2 den sonra eklendi). Gerçi kolay bir yöntemmiş zatenBuyurLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Belli bir satıra yazıcaz diğer satırlar silinmesini istemiyorum "/lore |||||||||||||DENEM" yazınca diğer satırlarda siliniyor.BuyurLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Zaten "||" koyacaksın "|||||||||||||" değil. Bahsettiğin şey tam olarak ne? Yani 4. satırda mı yazmasını istiyorsun? Eğer onu istiyorsan "|| || ||" şeklinde boşluk koy aralarına. Diğer türlü normal olan her satır için "||" koymak.Belli bir satıra yazıcaz diğer satırlar silinmesini istemiyorum "/lore |||||||||||||DENEM" yazınca diğer satırlarda siliniyor.
Anlamadın. Sadece o 4. satıra yazmak istiyorsam 4.satıra yazıcak 1, 2, 3. satırları silmesini istemiyorum.Zaten "||" koyacaksın "|||||||||||||" değil. Bahsettiğin şey tam olarak ne? Yani 4. satırda mı yazmasını istiyorsun? Eğer onu istiyorsan "|| || ||" şeklinde boşluk koy aralarına. Diğer türlü normal olan her satır için "||" koymak.
Tam olarak ne istediğini söyler misin? 1. satırda şu yazacak 2. satırda şu yazacak diye. İki farklı şekilde algılanabiliyor çünkü. Sadece 4. satırda yazacak diyorsun. 1, 2, 3', silmeyecek diyorsun.Anlamadın. Sadece o 4. satıra yazmak istiyorsam 4.satıra yazıcak 1, 2, 3. satırları silmesini istemiyorum.
Zaten eşya 1-2-3-4. satırları dolu olacak.Onların silinmesini istemiyorum "||"yazınca 1-2-3-4.satırlar boşluk oluyor.Silnmeyecek sadece 10.satır değişecek.Tam olarak ne istediğini söyler misin? 1. satırda şu yazacak 2. satırda şu yazacak diye. İki farklı şekilde algılanabiliyor çünkü. Sadece 4. satırda yazacak diyorsun. 1, 2, 3', silmeyecek diyorsun.
Hata vermiyor ama çalışmıyor.[DOUBLEPOST=1406838918,1406838355][/DOUBLEPOST]TAMAM ÇÖZDÜM SORUN YOK.Kod:set the 4th line of the item's lore to "lore"
Çalışması lazım ama seninle aynı soruna düşebilecek birisi için nasıl çözdüğünü yazar mısın?Hata vermiyor ama çalışmıyor.[DOUBLEPOST=1406838918,1406838355][/DOUBLEPOST]TAMAM ÇÖZDÜM SORUN YOK.