Kore

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elindeki iteme Kore ekleme kodu lazım.

Örn:
/lore elimizdeki iteme lore ekleyecek

Şimdiden teşekkürler

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
diğer açılmış konulara bakarsan bulabilirsin

Belial

V0LTR0N
En iyi cevaplar
0
Belli bir satıra yazıcaz diğer satırlar silinmesini istemiyorum "/lore |||||||||||||DENEM" yazınca diğer satırlarda siliniyor.
Zaten "||" koyacaksın "|||||||||||||" değil. Bahsettiğin şey tam olarak ne? Yani 4. satırda mı yazmasını istiyorsun? Eğer onu istiyorsan "|| || ||" şeklinde boşluk koy aralarına. Diğer türlü normal olan her satır için "||" koymak.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten "||" koyacaksın "|||||||||||||" değil. Bahsettiğin şey tam olarak ne? Yani 4. satırda mı yazmasını istiyorsun? Eğer onu istiyorsan "|| || ||" şeklinde boşluk koy aralarına. Diğer türlü normal olan her satır için "||" koymak.
Anlamadın. Sadece o 4. satıra yazmak istiyorsam 4.satıra yazıcak 1, 2, 3. satırları silmesini istemiyorum.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam olarak ne istediğini söyler misin? 1. satırda şu yazacak 2. satırda şu yazacak diye. İki farklı şekilde algılanabiliyor çünkü. Sadece 4. satırda yazacak diyorsun. 1, 2, 3', silmeyecek diyorsun.
Zaten eşya 1-2-3-4. satırları dolu olacak.Onların silinmesini istemiyorum "||"yazınca 1-2-3-4.satırlar boşluk oluyor.Silnmeyecek sadece 10.satır değişecek.