Korkmamak için tavsiyeler lazım

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmayın bu kadar biyokinezi cinler , falan filan gibi afra tafralarla uğraşırsanız korkarsınız. Bunları bıraktığınız zaman korkmazsınız. Deneyin tek tavsiye %100 giderecek. Saçma sapan hurafeleri bırakın yeter.Başka hiçbir şey yapmanıza gerek yok.

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Gız neden gidip ona sarılıyormuş gibi yapıp gitmiyorsun onun evinden? Belki ona iyi gelir? :lol:[DOUBLEPOST=1405692731,1405692586][/DOUBLEPOST]
Kusura bakmayın bu kadar biyokinezi cinler , falan filan gibi afra tafralarla uğraşırsanız korkarsınız. Bunları bıraktığınız zaman korkmazsınız. Deneyin tek tavsiye %100 giderecek. Saçma sapan hurafeleri bırakın yeter.Başka hiçbir şey yapmanıza gerek yok.
Kendimi örnek gösteriyorum bu mesajına çünkü beni anlatmışsın resmen ben neler neler gördüğümü sanıp korkardım bu şeylerle uğraştığım zamanlarda hatta halüsilasyonlar bile görürdüm ne zaman bu işi bıraktım daha doğrusu yurda gittiğim için bırakmak zorunda kaldım işte o zaman rahatladım ve bir daha o tür şeyler görmedim ve bunların hepsi beyninizin size oynadığı birer oyun ve bu boşlukta kalmanızdan meydana gelen bir şeydir. B)

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bırakma biyokineziyi ,hayatını kinezi denen saçmalıklarla geçir. Sonra korkmamak için tavsiye ara. Allah akıl fikir versin.

rkates

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Eskiden Karanlıkta Korkardım Hatta Tuvalete Bıle Zor Gıderdım Ama Bu Korkumu Yendım Karanlık Bı Yere Gıdınce Felan Baska Seyler Dusun Sarkı Soyle Bılgısayar Oyunları Dusun Mınecraft Felan Dusun Aklın Dagılıyor Bı Bakmıssın Isını Bıtırıp Geri Gelmişsin O Tür Filmlerıde Izlemeni Tavsıye ETMEM ! Gerçekten Psıkolojını Bozabılır . Aksıyon Fantastık Felan Izle Korku Fılmı Izleme Yoksa Bu Senı Daha Kotu Yapar Tavsıem . :)

ParaVer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende Eskiden Karanlıkta Korkardım Hatta Tuvalete Bıle Zor Gıderdım Ama Bu Korkumu Yendım Karanlık Bı Yere Gıdınce Felan Baska Seyler Dusun Sarkı Soyle Bılgısayar Oyunları Dusun Mınecraft Felan Dusun Aklın Dagılıyor Bı Bakmıssın Isını Bıtırıp Geri Gelmişsin O Tür Filmlerıde Izlemeni Tavsıye ETMEM ! Gerçekten Psıkolojını Bozabılır . Aksıyon Fantastık Felan Izle Korku Fılmı Izleme Yoksa Bu Senı Daha Kotu Yapar Tavsıem . :)
Psikolojim zaten bozuk ._.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Psikolojim zaten bozuk ._.
Sana eski doktorum Sabri Yurdakul'u öneriyorum. Gerçekten çok iyi bir doktor. Televizyona falan da çıktı çoğu kez.
Ama aylık çağırıyor ve bir seans 250 lira . Babam altılıyı tutturmuştu paranın çoğunu buna harcadık . Ama harcadığımıza değdi artık hiçbir korkum yok.