Korku filimlerinden dolayı korkanlara fln güzel haber!

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Beyler ben önceden her gece yatakta korkardım.
Allahtan bu video var.Siz sadece kulaklık takın.Videoyu tam ekran yapın ve adamın dediklerini yapın.
İşe yarıyor! Ben denesim.İzleme esnanızda kalıbiniz küt küt atabilir :D
Yorum ve beğenilerinizi esirgemeyin!

Moderatör tarafından düzenlendi:

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana ters tepti bu :D ben korkmuyordum hiçbir eşyden artık azcıkta olsun korkmaya başladım he :S

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Ya Aslında Bi An Yemedi Alttan Geçişler Baktım bir şey Çıkacakmı Diye Bir Yerden Sonra İzledim Baktım bir şey Yok ... Başa Sardım İzledim Ve cidden İşe Yaradı Ama bir şey Çıkmayacağını Bildiğim Halde Gerdi

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Ya Daha çok Duygulara Odaklı bir şey .. Korku Ve Adrenalini Yüklüyor 1 Anda Hepsi Uçup Gidiyor Ve Subliminal Mesajlar Beyin Algılıyor Daha Fazla Bi Etki Veriyor ...

Bluxy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yine mi :(

KORZAY K**AK'IN VİDEOLARINI İZLEMEYİN!!

Videonun başında subliminal ses teknği kullanıldığı belirtilse de o seslerin size ne emirler verdiğini hiç bilmiyorsunuz. Sizi korkunuzu yendiğinize inandırmaya çalışıyor. Korkularınızı yenmiyorsunuz.[DOUBLEPOST=1409240605,1409240420][/DOUBLEPOST]"Bu hissi her yaşadığında bilmeni isterim ki tamamen rahatlayacaksın."

Bunu direk bir insana söylerseniz hiçbir işe yaramaz. Subliminal ses tekniği ile sizin bilinçaltınıza saldırıyor ve bu emri yolluyor. Ve siz ne zaman karanlığı görürseniz, bilinçaltınıza gönderilen o emir sayesinde siz KORKMUYORMUŞ GİBİ hissediyorsunuz. Aslında korkunuzu yenmiyorsunuz. Korkunuzu yenmenin en kolay yolu onun üstüne gitmektir (!)
Başta illu mesajı veriyor gördüm ama izlemedim tırstım :D