EminGny
İşsiz
- En iyi cevaplar
- 1
Bilmem zaten mapin çoğu bitmiş diyosunuz, bundan sonrasını halledebilirsiniz ama isterseniz gelirim.Devreler felan, aniden çıkacak, aniden çalacak sesler. Kısaca senin işin. Bize yardım edebilir misiniz?
Bilmem zaten mapin çoğu bitmiş diyosunuz, bundan sonrasını halledebilirsiniz ama isterseniz gelirim.Devreler felan, aniden çıkacak, aniden çalacak sesler. Kısaca senin işin. Bize yardım edebilir misiniz?
Haritanın hepsi bitti evet. Tek kalan yer zaten senin işinBilmem zaten mapin çoğu bitmiş diyosunuz, bundan sonrasını halledebilirsiniz ama isterseniz gelirim.
İyi skypem emin5444 istek atHaritanın hepsi bitti evet. Tek kalan yer zaten senin işinYanına birini daha alırım kabul edersen.
Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1430050099,1430048012][/DOUBLEPOST]Aramıza yeni bir kodlayıcı katıldı;Baya bir tutar bence harita. İyi şanslar size =)
Teşekkürler.Güzel olacağa benziyor
Benim skinim var ve Beni Mimar olarak eleme bence çok aktif olarak olmıyacağımTeşekkürler.[DOUBLEPOST=1430050099,1430048012][/DOUBLEPOST]Aramıza yeni bir kodlayıcı katıldı;
![]()
[Kodlayıcı][DOUBLEPOST=1430068628][/DOUBLEPOST]Aramıza yeni bir mimar katıldı;
KomutUstası
![]()
[Mimar]
Rylecls_75
* Harita değişti. Kendi haritamızı yapmaya başladık %50'si bitti. Bittiğin an konu güncellenmesi gerçekleştirilecektir.
O zaman 1.8'de skinin gözükmüyor ve olsun sonuçta seninde bir payın mevcut.Benim skinim var ve Beni Mimar olarak eleme bence çok aktif olarak olmıyacağım![]()
Pc serviste. Gelir gelmez videosunu cekiyorum![]()
KBaşlığa +18, +13 falan yaz verilen GIF'den dostlarımız korkabilir.
Evet. Bunun için çabalıyoruz ama şuanda bayağı bir aksıyor. Sınav dönemi giriyor.Sırf Bu Ad Yüzünden Hayata Soğudum.Tebrik Ederim.Zaten Korkarak Geceleri Yatıyorum Bide Senin O Fragmanın... Düşün Artık Geceleri Çıt Çıkarsa Neler Olur...[DOUBLEPOST=1430682817,1430682759][/DOUBLEPOST]İzlediğim Korku Filmleri Yetmiyormuş Gibi Bide Bunu Çıkarttınız ya..Tebrik Ederim.[DOUBLEPOST=1430682873][/DOUBLEPOST]Önemli Not:Eşşek Şakasıdır.[DOUBLEPOST=1430682907][/DOUBLEPOST]Gayet Güzel Olucak Gibi![]()
Haklısınız. KoyuyorumBaşlığa +18, +13 falan yaz verilen GIF'den dostlarımız korkabilir.