Korku Haritası İçin Rescource Pack [1.8]

• Konuyu başlatan Switcher
  • Başlangıç tarihi
S

Switcher

Ziyaretçi
Arkadaşlar bende bir Horror Map yapmayı düşünüyorum. herkes Bi Haritayı 2 Günde Felan yapıyor ama benimki uzun olcak :D . . .

herkes Yetimhane Haritasında Gördüğüm R.Packi kullanıyor anlamadım gitti 1 2 hariç hepsi o r. pack bende farklı olmasını istiyorum , güzel bir Tahtadan Ev için bir R. Pack önerirmisin Korkulaştırmayı Ben yaparım Evin Güzel Görükmesi Gerek.

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba, ben yetimhane res yaparken en çok silenthill texturepacki kullandım genlede herkes onu kullanıyo ama bi temel için tavisye ederim.
onu kullanarak istediğin resimleri internetten bulup kendi res packını oluşturmanı tavsiye ederim :) kolay gelsin

S

Switcher

Ziyaretçi
Merhaba, ben yetimhane res yaparken en çok silenthill texturepacki kullandım genlede herkes onu kullanıyo ama bi temel için tavisye ederim.
onu kullanarak istediğin resimleri internetten bulup kendi res packını oluşturmanı tavsiye ederim :) kolay gelsin

Bende R. Pack yapmaya başladımda nasıl desem yapamıyorum işte , Blok renklerini ayarlayamıyorum çok kötü oluyor Resim derken ilk kez duydum ben Paint.NET ile yapıyordum .d

S

Switcher

Ziyaretçi
Silent Hill ve baska resource packlerden alarak kendi resource packini oluştur diyo :D
Onu Anladım :) , istedğin resimleri bulup felan diyo kendi r. packini oluşturabilirsin diyor anlamadım orayı internetten seçtiğimiz resimleri block üzerine texture edebiliyormuyuzki ?

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun hakkında bi fikim yok ama o heralde başka bir şey söylemeye çalışmış olabilir.Bekliyorum mapı :D

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende R. Pack yapmaya başladımda nasıl desem yapamıyorum işte , Blok renklerini ayarlayamıyorum çok kötü oluyor Resim derken ilk kez duydum ben Paint.NET ile yapıyordum .d
paint.net en pratik program. resourpack yapması en zor olan şey zaten, ve en çok vakit alanı. eğer yapamıyosan birinden yardım al.