Korku Oyunları Skinleri

OgzDmr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çoğu oyuncu diğer oyunları sevdiği kadar korku oyunlarını da sever. Forum da 'Oyuncu Karakterleri (Skins)' bölümünü incelediğim de bu konuyu göremedim ve açayım dedim. İşte karşınızda korku oyunları skinleri.

Slender Man:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Amnesia :

Aliens vs Predator :

Dead Space :

Jeff The Killer:

Arkadaşlar şimdilik bu kadar ekleyeceğim sonra devam ederim.
Not: Sizde oyun önerin skin var mı diye bakayım.
Tüm Assasin's Creed skinleri : https://forum.gamer.com.tr/konu/tüm-assasins-creed-skinleri.166084/#post-814296

Son düzenleme:

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba, @OgzDmr

Skinler konusuna açtığın konularınızda yüklediğiniz skinlerin yanında o skine ait birer resim bulunması kullanıcıların ilgisini çekmektedir, sadece linkinizi atıp yan tarafına skin'in adını yazarsanız konunuz rağbet görmez, biz yetkililer tarafından pek hoş karşılanmaz.

Dolayısı ile en kısa zamanda konuna resim koymanı rica ediyorum, hem senin için, hem bizler için.

Ben yapmadım aldım koydum haricinde Tüm Assasin's Creed skinleri : https://forum.gamer.com.tr/konu/tüm-assasins-creed-skinleri.166084/#post-814296 de bakabilirsiniz.

Ayrıca konudan konuya reklam atmanızın güzel karşılanacağını sanmayınız, açtığınız konuyu sonuçta forumda biz de görebiliyoruz. Yukarıdaki alıntı yaptığınız kullanıcı size Assassin's Creed adlı video oyununun skinini istediğini belirtmemiş, sadece sizden belirttiğiniz skinin yapımının zor olduğunu söylemiş. Diğer konunuza reklam koymanıza gerek yok, merak eden bakar zaten. Bu durumdan dolayı sana uyarı puanı vermek zorundayım.

İlerleyen dönemlerde daha dikkatli olmalısın, iyi forumlar! :aşık: