Korku oyunu hayranları içeriye.

Oyun nasıldı.

• Kullanılan toplam oy
    3

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar size bir oyun var oyun aşırı derecede korkunç oyunun ismi:Eyes-The horror game.Foto işte burada.

Resimler bana ait değildir.Amacı:
Arkadaşlar oyundaki amacımız para keselerini bulmak ve çıkış anahtarını bulmak.Bulur bulmaz başladığımız yerdeki önünde bir kapı var o kapıya giricez arkadaşlar.
Bizi kovalayan bir psikopat kadın var.Nedeni ise adam kadına tecav*z+işkence yapmış çehresini koparmış(kafasını).Sonra kafa canlanmış.
Peki yaklaştığını nasıl anlarız:
Arkadaşlar oyun korkunç evet ama sesleri açık tutmalıyız.Eşyalar titreyince duyamazsak açık tutalım.Yakınlarda olunca eşyalar titrer kadın sesleri gelir.Çok yakın olursa foto da belirttiğim gibi RUN!!! Yazar.
Zorluklar:
Casual mod(en basiti):12 para kesesi bulmamızı ister.Yavaş uçar.(para keseleri parlar)
Normal mod(normal mod):20 para kesesi ister.Orta derecede uçar.
Hard mod(zor mod):30 para kesesi ister.Hızlı uçar.
Bug vs. varmı peki?:
Evet var.Arkadaşlar Eyes yani uçan kadın bitkilerin arkasına geçemez.Bitkinin tam arkasına iyice yerleşince bize yaklaşamaz.
Arkadaşlar bu arada duvarlarda kırmızı göz göreceksiniz.O gözleri bulunca PC'de Q tuşu telefonlarda tıklayarak bakabiliriz.
Göz ne işe yarar?:Göz Eyes'in nerede olduğunu gösterir.
Duvardaki gözler buna benzer:

Oyunu oynamak için:
PC:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Android:(Google Play'de bulabilirsiniz)
IOS:(app store'de bulabilirsiniz.

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Android ile Pc arasında fark var.Pc de androiddekinden % 15 daha hızlı uçar.Ama gölgeler çok koyu değildir.Androidde yavaş uçar hemde çok.Ama çok fazla gölge var.[DOUBLEPOST=1398249221,1398240719][/DOUBLEPOST]İsteğe bağlı kendim video koyabilirim.

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar video koyamıyorum ve size bir şey söyleyeceğim.Oyunda bir mumlu oda var.O odanın içinde kilitli bir oda var.O odanın içinde ne olduğu halen keşfedilmiş değil.[DOUBLEPOST=1398420117,1398344116][/DOUBLEPOST]UP+

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Oyuna İlluminati Diyenlere selam yolluyorum :),

Ve oyun çokta korkutmasa çok güldürdüğü için Like ^^