Korkunç bir savaş başlıyor.

Eruvos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Lefos korkunç bir ordu ile savaşa hazırlanıyor. Amacı Light Tower'ı yıkmak ve karanlığını dünyaya yaymak. Gözetmen ejderhalarımızdan birisi onun ordusunu görmüş. Milyarlarca yaratık orduları var. Sadece belli çeşitlerini hatırlamış. Ne ile karşı karşıya olduğumuzu bilmek lazım! Size yardım etmesi umudu ile, işte antik kitaplardaki bazı yaratıklar ve güçsüz yönleri.

Ruh biçiciler:

Dev ve krokunç yaratıklardır. Kurbanlarını, pençeleri ile parçalar ve ruhlarını içlerine emerler. Körlerdir ve koku duyuları güçsüzdür. Canlı varlıkları sadece hareketleri ile algılarlar.

Deniz Katilleri

Su ile temas eden her şeyi hissederler. Ve uzunca bir mesafedeki her türlü suya hükmedebilirler. Kılıç kadar keskin bir hale bile getirebilirler.

Desognar

Korkunç birer yaratıklardır. Biz ejderhaların en büyük korkusu. Ejderha avcıları. Silahlarını bir kere bile yere indirmeleri, yeri parçalayabilir.

Ölü Savaşçılar

Tek bir yumrukları ile dağları yıkabilirler. Güçlerinin bir sınırı yoktur. Ama büyü gücüne karşı tamamen dirençsizlerdir.

Basilisk

Belki de en tehlikelileri. Ruhlarla beslenirler. Uçan korkunç yaratıklardır. Ejderhalara benzetilir. Fakat çok daha hızlılardır. Ve küçük boyları onlara avantaj sağlar. Tek bir tanesini bile daha öldüren yoktur. Onlar ölümün kendisidir. Onları görürseniz savaşmayın. Sadece kaçın!
Kaynak: http://nookiew.deviantart.com/

Son düzenleme:

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lefos'un yapacaklarını durdurabilecek tek bir aydınlık ışık var! Liffus! Eğer onu canlandırmayı başarabilirsek ordusunun büyük bir kısmı kül olacaktır!

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Hayal gücüne hayran kaldım bana da bir dıragon ayarlarsın :kaş:

DarknessLefos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Artık her şey sona eriyor!

Bedenime kavuştum. Ve sadece onla da kalmıyor. Her geçen saniye biraz daha güçlenecek! Eruvos. Yaşamının son anları bunlar.