Korkunç Olaylar

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet burada yaşadığınz yada internette duyduğunuz korkunç olayları anlatabilirsiniz.
NOT: Korkunç gif, link vb. yasak
Ben anlatayım.
Duydum sadece.
Bir gün bir grup genç, kayağa giderler. Ama bir hafta dönmezler. En sonunda arama ekibi bulur ve otobsü eder. Vücutlarında hiç çizik yoktur ama iç organları parçalanmıştır. Ve vücutlarında büyük oranda radyasyon tespit edilir. Ama hiçbir şey bulunamaz..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İşte siz de böyle lginç ve ürkünnç olaylar anlatabilirsiniz. Eğlenceli olur diye düşündüm.

Lukasss93

Taş Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Denizfenerinin bulnduğu bir adada 3 tane kişi yaşıyordu başka kimse değil (deniz fenerinin bakımı için) bir gün onlara eşya bırmaya gelen tekne Denizfenerine girmiş ama kimseyi bulmamış her taraf acele ile terk edilmiş gibiymiş herneyse bu adamlar hergün yaptıkları şeyleri not almak zorunda ilk tuhaflıkdan başlıyım.
1.Çok kötü bir fırtına kopuyor(yazı bunun hakkında) ama işin tuhaf yanı denizcilere göre hiçbir fırtına olmamış
2.Tanrı frtınayı devam ettiriyor mark (galiba adı buydu) ın kolu kırıldı ve delirmeye başladı
3.tanrı fırtınayı durdurdu her taraf huzura erdi
yanlış hatırlamıyorsam burada bitiyor bu hikaye gerçekden olmuştur tam hatırlayamasamda adam lar bulunamıyor hikayede yanlışım varsa düzeltiniz
Not: Bunu gibi Çok hikaye biliyorum eğer isterseniz @Lukasss93 yapıp çağırın.

Son düzenleme: