Korkunç :'(

EfsaneKaanCraft

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft Kendi Serverimi Yeni AÇtım Fakat herkes İpyi Bilmiyor Daha Paylaşmadım Arkadaşlarım Bile Bilmiyor Tamamen Kendi Açtığım YepYeni Dünyada Creative Bukkit Server Kurdum SuperFlat
Madenlerde Bazı Yerlerde Torch Gördüm Çok Garip Ve Bir Ses Geldi Kapatım :(

EfsaneKaanCraft

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
SperFlat Oyanmıom Normal dungeonlar açık fakat ses duydum bide mağaralrda belli yerlerde torch vardı ok garip bunları ***** yanlışklıkla x-ray açtım sonra dünayyı inceledim torchalr vardı çok korktu ? bide craetivedi /vanish Herobrine Yazdım Oldu

ElmasSword

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
SperFlat Oyanmıom Normal dungeonlar açık fakat ses duydum bide mağaralrda belli yerlerde torch vardı ok garip bunları *spam yapma* yanlışklıkla *spam yapma* açtım sonra dünayyı inceledim torchalr vardı çok korktu ? bide craetivedi /vanish Herobrine Yazdım Oldu

Senin Yüzünden Şimdi Bende Tırstım

EfsaneKaanCraft

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsterseniz Foto Gönderiyim Çok Tırstım Normal dünyada varmı böle bişi yaw :( notch trolün tekidir belki herobrine vardır
çünkü her sürmde removed herobrine diyor blki yalan haber attı herobrine yok die ama kandıro olabilri[DOUBLEPOST=1374436288,1374435664][/DOUBLEPOST]:(

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Dostum hamachi ağın varsa herkes bulabilir, veya IP adresin sabitse %1 olasılık bulunabilir ama Herobrine'nin olma olasılığı %0,0000000000000000000000000000000000000000000000001 başkasının ağındaysanda bağlanabilirler denerler girerler :D

lolkraltrol

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum hamachi ağın varsa herkes bulabilir, veya IP adresin sabitse %1 olasılık bulunabilir ama Herobrine'nin olma olasılığı %0,0000000000000000000000000000000000000000000000001 başkasının ağındaysanda bağlanabilirler denerler girerler :sırıtmak:
haklısın artık çıkma olasılığı çok az notch trolün teki olabilir belki ama asla insanları korkutacak şeyler yapmaz herobrine riyaveti başladığından beri

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Korktum :ürperme:

EfsaneKaanCraft

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok normal yüzeydeyken yani normal dünyada N odus vardı onu açtım oradan x - ray vardı x - rayı açınca gördüm herşeyi bazı yerlerde torch avrdı fakat ray felan yoktu