Korkunçlu karıdan korkmamanın yolları.

De4D_L4nDeR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Korkunçlu karıdan korkmamanın yolları :
1- ona korkunçlu karu değil korkunç resim deyin.
2/1- satanist olun. daha korkunç şeyler göreceğiniz için alışırsınız
2/2-morg da çalışın. daha korkunç şeyler göreceğiniz için alışırsınız.
3-önceden birine izletin.
4-başlığı odada cin var gizli çekim veya noel şarkısını tersten dinleyin çok ilginç gibi şeylere girmeyin veya korkunç oyunu labirent oyunu diye okumayın. (ben ettim siz etmeyin)
5- Video nun sonunda o korkunç hıyar çıkarsa ananıss diye bağırmayın. gözünüzü kapatım seslere aldırış etmeden pc nin kapatma düğmesine basın\yumruk atın.
6-hiçbir video ya girmeyin ömrünüzün sonuna kadar çürüyün.
7-bunların hiçbirini beğenmediyseniz yorumlara bakın. çünkü illaki biri korkunçlu karıı diye yazacaktır.
8-inciswf lere girmeyin!
9-bildiğiniz videolara girin daha önceden izlediğiniz veya bildiğiniz channel in videolarına girin!

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Amacım insanları biraz olsun neşelendirip eğlendirmek.Yazı yazasım geldi. Klavye alışkanlığım da var hızlı yazarım. O yüzden canım sıkıldıkça uzun yazılar yazarım. Bir yerlere koyarım. Veya hiçbir yere koymam bilgisayarda çöp gibi durur. Hatta bir ara klavye ile kitap yazmışlığım var Microsoft Word'den ama 30 sayfa filan fazla kasmadım. Yazı yazmak ne bileyim hoşuma gidiyor. Hobi gibi bir şey aslında . Bak yine uzattım gördün mü ? Kısacası uzun yazıları seviyorum.Ara sıra yazmak beni mutlu ediyor :=)

Googleye Fast Fingers yaz hızın kaç merak ettim :)

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Korkunç karı demeyin şuna Bağıran karı deyin insanı korkutması resimden değil bağırma sesinden resminde korkulacak bir şey yok.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben en çok resminden tırsıyorum ama ?

Tamam daha iyi bir fikir o bağırıyor sizde onda bağırın belki o korkup kapatır sizi görünce ve bağırdığını duyunca.
-Ciddi olmak gerekirse beni yardıma muhtaç iyi biri duruyor orda elini uzatıyor siz tuttuğunuz anda bi an canavara dönüşüyor.Beni daha çok bu korkutur.