Koyun Eti

Minecrafta Koyun eti eklensin mi

• Kullanılan toplam oy
    12

CrafterEfe

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar son 2-3 aydır aklımda bir fikir kıpırdıyor.Arkadaşlar şimdi inek kestiğinizde deri ve et alabiliyorsunuz ama koyun kesilince sadece yün çıkıyor.Bence koyun eti eklenmeli.
Sizce?

MrOxi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mojang yemekleri kısıtlamak istiyor sanırım yada üşengeçler :D

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Minecraft ta mantık aramak. :D evet bende katılıyorum kotun eti eklense güzel olabilir ama o yapılırsa birçok şey daha eklenmeli mesela ocelot kesince ocelot kürkü gelsin onu sırtımıza geçirelim pelerin olsun yada at kesince at etide gelsin. Yani aslında bence bazı şeyleri olduğu gibi bırakmak daha iyi.

CrafterEfe

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ne içtiyse bana da getirin.
Attan nadiren deri çıkar kardeş.İstrsen creativdeyken spawnla.Kılıçla kes.:)[DOUBLEPOST=1399403591,1399403434][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Minecraft ta mantık aramak. :D evet bende katılıyorum kotun eti eklense güzel olabilir ama o yapılırsa birçok şey daha eklenmeli mesela ocelot kesince ocelot kürkü gelsin onu sırtımıza geçirelim pelerin olsun yada at kesince at etide gelsin. Yani aslında bence bazı şeyleri olduğu gibi bırakmak daha iyi.
Haklısın ama Minecraft Ekibi saçma güncellemeler yapmaya başladı.Renkli cam ne alaka?Disko mu burası.

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Renkli camlarla çok güzel kiliselerdeki camlardan yapılabiliyor. :(

TeknolojiHaberi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yeraltında gömülü evler köyler çıksa da güzel olur.

HLV-T707 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi