CrafterEfe
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar son 2-3 aydır aklımda bir fikir kıpırdıyor.Arkadaşlar şimdi inek kestiğinizde deri ve et alabiliyorsunuz ama koyun kesilince sadece yün çıkıyor.Bence koyun eti eklenmeli.
Sizce?
Sizce?
Haklısın kardeş.En son saçma sapan balıklar koydular.Kaç yıldır bu açık var.Saçma sapan camlar,balıklar vb koymak yerine mantık hatalarını kapatabilirlerMojang yemekleri kısıtlamak istiyor sanırım yada üşengeçler![]()
Tabi kiHaklısın kardeş.En son saçma sapan balıklar koydular.Kaç yıldır bu açık var.Saçma sapan camlar,balıklar vb koymak yerine mantık hatalarını kapatabilirler![]()
Attan bile deri çıkarken bu hata...Tabi ki![]()
Güzel bir ironi aslında şöyle bir şeyde var dediğim gibi yemekleri biraz sınırlandırmak istiyor olabilirler.Attan bile deri çıkarken bu hata...
Attan nadiren deri çıkar kardeş.İstrsen creativdeyken spawnla.Kılıçla kes.Ne içtiyse bana da getirin.
Haklısın ama Minecraft Ekibi saçma güncellemeler yapmaya başladı.Renkli cam ne alaka?Disko mu burası.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Minecraft ta mantık aramak.evet bende katılıyorum kotun eti eklense güzel olabilir ama o yapılırsa birçok şey daha eklenmeli mesela ocelot kesince ocelot kürkü gelsin onu sırtımıza geçirelim pelerin olsun yada at kesince at etide gelsin. Yani aslında bence bazı şeyleri olduğu gibi bırakmak daha iyi.
Bi yanlış anlaşılma var galiba.Birbirimizin ne dediğini anlamadıkBen senin attan deri çıkmasına mantıksız dediğin için öyle dedim. Ne içtiysem ona da verin.
AynenEvet deri çıkıyor attan.
HLV-T707 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel ama gereksiz.Bence Minecraft gereksiz şeylerden kurtulup envantorymizi rahatlatmalıRenkli camlarla çok güzel kiliselerdeki camlardan yapılabiliyor.![]()
Deniz altındada çıkabilir.Atlantis gibi ehehYeraltında gömülü evler köyler çıksa da güzel olur.
HLV-T707 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi