Koyun Hakkında Bir Sorum

bendahayeniyimdesem

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar 2 tane sorum olacaktıta

1.şöyle:
mesela benim 2 tane koyunum vardı bunlara buğday verdim çiftleştirdim ve yeni bir bebek koyun oldu bu bebek koyunu nasıl hızlıca büyütelebilirim ?
2. ise böyle
ben koyunlarımın yünlerini aldım bu koyunların yünlerini nasıl çabuk çıkartabilirim ?
Yani özet geçersek ben hem bebek küçük koyunu nasıl büyütebilirim ve koyunların yünlerini kestiktn sonra nasıl hızlıca yünlerini büyütebilirim ?

bunlar için mod varmı varsa söylermisiniz ve yöntem filan varsa yani ne varsa söyleyin teşekkürler

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Sorularının cevabını malesef bilmiyorum fakat Minefactory Reloaded ile otomatik koyunları çiftleştirebilir ve de yünlerini kesebilirsin.

Zopir101

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İkisinin de cevabı aynı (modsuz):
Çimen yedir.
Eğer ahır yaptıysan bir makas yapıp birkaç çimen topla (bildiğimiz kırınca seed çıkanından.) (ahırının altının toprak olması lazım) toprağın üstüne çimenleri koy. koyunlar yer. eğer çok sık çiftleştirip hemen büyümesini istiyorsan bolca çimen istiflemelisin.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
/gamerule minecrafttick 1 gibi bir komutu vardı bunun. tam hatırlamıyorum.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İkisinin de cevabı aynı (modsuz):
Çimen yedir.
Eğer ahır yaptıysan bir makas yapıp birkaç çimen topla (bildiğimiz kırınca seed çıkanından.) (ahırının altının toprak olması lazım) toprağın üstüne çimenleri koy. koyunlar yer. eğer çok sık çiftleştirip hemen büyümesini istiyorsan bolca çimen istiflemelisin.

bir yerde hatan var:

1. sorunun cevabı buğday. bebek koyun buğday yiyerek büyür. ama öyle 1-2 buğday değil :D bol bol gerekir :D
diğer verdiğin bilgiler doğru.

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim bildiğim çimen bloğunu yiyip toprak yapıyorlardı bunlar için...

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
öylemi bilmiyordum :) koyunları da buğdayla çiftleştiriyorduk dimi. benim kafa gitti yine :p

sorun yok :) ben de mesela kaç tane buğday gerektiğini bilmiyorum, veriyorum verebildiğim kadar. :D hepimiz insanız, beşeriz şaşarız. asıl olan, hatalarımızı fark etmektir.