KOYUNDAN HIZLICA YÜN CIKARTMA

becermek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaslar bugun size bir sorum olacakti mesela bn koyunlarin yununu kestim ben bu yunu kestikten sonra koyunlardan hizlica yun nasil cikarrabilirim yani bn koyundan yunu aldim koyundan hmn yun cukmasini istiyorum binun icin mod varmidir varsa adı nedir tesekkurler

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
''becermek'' diye kullanıcı adı mı olur? (Aslında oluyor, daha beterlerini görmüştük ⊙﹏⊙) Ayrıca 2. konu bu galiba.
''Yapmayın böyle şeyler...''

becermek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar sabah aynu konuyu actim ama konuyu silmisler bende tekrar actim bana cvbi cok onemli nick hakinda da uzgunum bndr bilmiyorum niye bile nick koudum (oruc kafama vurdu galiba) arkadaslar konuyu silmeyin lutfen sadece ben bole mod varsa adini ogrenmk istiyorum kotu niyetim yok bu arada cimene goturuyom acikinca yiyolar bn hmn ymelerini istiyom lutfen varsa modu paylasirmosinuz ve bide lutfen konuyu silmeyin

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar sabah aynu konuyu actim ama konuyu silmisler bende tekrar actim bana cvbi cok onemli nick hakinda da uzgunum bndr bilmiyorum niye bile nick koudum (oruc kafama vurdu galiba) arkadaslar konuyu silmeyin lutfen sadece ben bole mod varsa adini ogrenmk istiyorum kotu niyetim yok bu arada cimene goturuyom acikinca yiyolar bn hmn ymelerini istiyom lutfen varsa modu paylasirmosinuz ve bide lutfen konuyu silmeyin
Hayvancağızları rahat bırak istedikleri zaman yesinler tamam gençsin anladım da , nedir bu acele?

becermek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yaa ama bana yünleri lazım yün başka ekilde olmuyo bulunmuyo hiçmi yöntemi yok bunuun ne biliyim hızı yesinler bari modu filan vardır belki buunun

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Bak, Sana şöyle diyeyim merak etmişsin tamam güzelde. İlk bi araştırma yap hemen yazma böyle şeyler. Koyunlar bildiğim kadarıyla belli bi zaman miktarı sonra yenileniyor. Yani daha hızlı bi yöntem yok. Bu zaman birimi ne kadar dersen Random. Ama öyle anında çıkmaz bi kaç dakika geçmesi gerek. Modda yok diye hatırlıyorum

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak, Sana şöyle diyeyim merak etmişsin tamam güzelde. İlk bi araştırma yap hemen yazma böyle şeyler. Koyunlar bildiğim kadarıyla belli bi zaman miktarı sonra yenileniyor. Yani daha hızlı bi yöntem yok. Bu zaman birimi ne kadar dersen Random. Ama öyle anında çıkmaz bi kaç dakika geçmesi gerek
Konuştuk hallettik biz sorun yok :).