Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KozmozCraft | Emek Skyblock Özleyenler Buraya ! | Önce Türkiye Sonra Dünya Krallığı |
Sunucu İsmi Alıntı , Ayrıca Paketinde Alıntı olduğunu Düşünüyorum Herneyse birde Hatırlatma yapayım ,Alımla Adam Çekemezsiniz ! Ayrıca Yetkilileriniz Tek oyunda en fazla 6 Olmalıdır. Diyorum ve Başarılar diliyorum.
Hayır alıntı değil! Bu sunucu ismi ile biz 3-4 ay öncesine kadar yine bir sunucu açtık ve hubdu. Yüksek sayıda (10-15) adet mega vip sattık. Yani 250-300 tl paramız oldu. Sunucu ismi bize ait. Kurucuları falan herşeyi aynı ve sapasağlam! Yorumunuzu bilip bilmeden kullandığınız için raporluyorum.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.