BurakDaVayne
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Siz de "aternos" veya "server.pro" denen o Allah'ın hostinglerinden sıkıldınız mı ? Veya 1 dakikada aternos açıp hemen "alım" yapan,direk admin verenlerden sıkıldınız mı ? Öyleyse,konuyu okumaya başlayın !
ÖNSÖZ
Merhabalar
Adım Burak.17 yaşındayım.Lise son sınıfa gidiyorum.Boş vakitlerimde oynadığım oyunlardan bir tanesi de Minecraft.Çoğunlukla komutlar ilgimi çekmiştir.Ayrıca oyunculara yardımcı olmak da hobilerimden biri.Minecraft'a 6.sınıfken,2012'de başladım.İlk oynadığım sunucuyu çok sevmiş ve oyuncularla haşır neşir olduğum için saygıdeğer Admin de bana Rehber vermişti.Ben de o günden beri farklı farklı sunucularda,farklı farklı yetkilerde görev aldım.
YETKİLİ OLACAĞIM SUNUCUDA VE YETKİLİLERDE İSTEDİĞİM ŞARTLAR
-Öncelikle Skype kullanan yetkililerle,ve işini bilen birileriyle olmak istiyorum.
-Yaş kesinlikle önemli değil,yaş ayrımı yapan kişilerle de çalışmam.
-Mümkünse paralı hosting kullanılmasını isterim.
-Sunucunun klişe yöntemlerle açılmasını (10 tane VIP türü olması,Lapis-Hammadde-VIPHammadde-UltraVIPHammadde gibi 10 tane hammaddenin olması vb.)
-Onun dışında yetkilinin kibar ve küfürsüz konuşmasını talep ediyorum.
İLETİŞİM ADRESLERİM
Discord:Jollyboy#4635
TS3:Var fakat kullanmıyorum ve sevmiyorum.
Hamachi:Evet var.
Güncel.
ÖNSÖZ
Merhabalar
YETKİLİ OLACAĞIM SUNUCUDA VE YETKİLİLERDE İSTEDİĞİM ŞARTLAR
-Öncelikle Skype kullanan yetkililerle,ve işini bilen birileriyle olmak istiyorum.
-Yaş kesinlikle önemli değil,yaş ayrımı yapan kişilerle de çalışmam.
-Mümkünse paralı hosting kullanılmasını isterim.
-Sunucunun klişe yöntemlerle açılmasını (10 tane VIP türü olması,Lapis-Hammadde-VIPHammadde-UltraVIPHammadde gibi 10 tane hammaddenin olması vb.)
-Onun dışında yetkilinin kibar ve küfürsüz konuşmasını talep ediyorum.
İLETİŞİM ADRESLERİM
Discord:Jollyboy#4635
TS3:Var fakat kullanmıyorum ve sevmiyorum.
Hamachi:Evet var.
Güncel.